Halloween pynt og godteri!

Da er det Halloween – og barna gleder seg sånn. En litt annerledes glede enn da de var små og kunne kles ut enkelt som en liten flaggermus eller heks. Nei, nå skal det være mer rafinerte saker – yngstemann skal være alien og skal pakkes inn i alu folie, ha grønt fjes og alien briller som vi fant på Sprell. Eldstemann skal kle seg ut som Rachel fra Glee…ja, spør du meg , så spør jeg deg..:)
Pynten her hjemme blir det samme. Jeg har en stor pose med edderkopper som klistres på inngangsdøren hvert år. De kryper langs gulv, oppover døren og henger selvfølgelig på ringeklokken – du må tørre å ringe på…. Du må ha mange for å få effekten (jeg kjøper de på salg etter Halloween) og gjerne litt skummel belysning – fakler gjør seg godt for eksempel.

 

I år blir det også en svart gresskar – vi holder det enkelt i år – ideen fikk jeg fra Sweet Paul som har malt sine hvite. Har kjøpt svart hobbymaling og skal i gang med det nå – skal se om ikke jeg kan få lagt ut bilde senere.
Og så var det Halloween godteriet. Vi ligger desverre litt bortgjemt og selv om jeg reklamerer om at vi har godteri, legger ut fakler og gresskar så er det ikke mye besøk vi får her på døren. Og det betyr at det er alltid godteri igjen. Og den spiser vi. I år skal jeg derfor lage små poser med karamelisert popcorn, oppskriften finner du her. Fordelen er at det blir litt volum på «gaven» og det er alltid populært hos barn, uten at det blir overveldende mye sukker. Og har vi noe igjen, ja, huff, da må vi bare spise det selv….
Og en ting til. Når barna drar ut på trick or treating har de fått beskjed om at de kun kan ringe på hos de som gir tydelig tegn på at de feirer Halloween. Jeg har forståelse for at ikke alle feirer og det er ikke hyggelig å få forventningsfulle barn på døren og ikke ha noe å gi….

Kommentarer

 • Reply ina 31. oktober 2010

  Ja, det er noen Halloween siden, men de er fortsatt søte!

  Happy Halloween!!!

 • Reply Wilhelmine 31. oktober 2010

  Hei, så søte de er da. Kjempeide det med edderkoppene. Ha en fin Halloween.

 • Reply ina 31. oktober 2010

  Edderkopper får du kjøpt der de selger halloween pynt – dvs omtrent overalt.. bokhandel, Nille, leketøysbutikk.. Og som sagt, venter du til etter haloween får du de som oftest på salg :))

 • Reply Anonymous 30. oktober 2010

  hei

  Fantastisk ide med edderkopper. Hvor kjøper du disse?

  Hilsen

  Aga

 • Reply ina 30. oktober 2010

  Viktigst er moroa! Og edderkopper kjøpes også på Nille…:)
  Happy Halloween!

 • Reply Mims 30. oktober 2010

  Jøss! Dere feirer Halloween med stil! Her er det kostymer fra Nille og godteri fra Rema, men moro er det uansett! Ideen med edderkopper var kjempesmart og må kopieres neste år.

  Klem 🙂

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »