Ikke kast gresskaret!

Jeg kjøper gresskar som pynt for Halloween. Er egentlig ikke så interessert i å spise den må jeg ærlig innrømme og kjøpte derfor en ganske liten en slik at jeg ikke fikk altfor dårlig samvittighet for å kaste mat. Gresskaret ble malt svart i år og beholdt hel, og da jeg så denne ideen om å lage gresskaret om til en mat stasjon for fugler hos Martha Stewarts måtte jeg bare sette i gang…
Ideen er enkel og laget i en fei! Skjær av toppen, skrap ut innmaten, fyll med fuglefrø (for litt ekstra næring tilsett smeltet matfett) stikk noen kvister inn i sidene og heng det hele opp. Fuglene er i ekstase og det kvitrer som bare det i hagen…

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »