Annonse
Ny bok: Eltefri bakst. Klikk her for å lese mer om boka.

Kylling tostada

For å avrunde taco stuntet for denne gangen lager jeg tostado istedenfor pizza i kveld. En tostada er i prinsipp en fritert tortilla. Skal du gjøre det litt lettvint og sunnere kan du bruke mais tortillas som du legger ned i en skål (se bilde) og setter i varm ovn ca. 200C. Bak den til den begynner å bli litt gylden på kantene, ta den ut av ovnen og skålen og la den avkjøle.
Tostada´en kan fylles som en taco. Jeg har valgt å fylle den her med litt løk og paprika som jeg har frest i litt olje. Noe kokt kylling kjøtt som jeg hadde til overs og som jeg krydret med spisskumin, salt og pepper og freste sammen med løken og paprikaen slik at den ble gjennomvarm. På toppen av dette la jeg noen skiver avokado og en god klatt salsa fresca. Server gjerne med refried beans og en veldig kald Corona. Mmmmm helgkos!

Kommentarer

  • Reply ina 27. november 2010

    Så bra! Refried beans er bare dødsgodt – håper det faller i smak hos deg også!
    God tex-mex kveld!

  • Reply Tone 26. november 2010

    Mmm, ser godt ut! Jeg har latt meg inspirere og går for tex-mex i morgen kveld selv om jeg vanligvis ikke er så keen på det. Ser fram til å teste din oppskrift på refried beans!

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »