en uke igjen!

En uke – eller rettere sagt 5 dager – igjen til designernes eget julemarkedet på DogA hvor mat på bordet skal ha stand! Her kokkeleres det for fullt i håp om at mange stikker innom for å slå av en prat og kanskje kjøpe med seg noe. Målet med å være på markedet er hovedsaklig å treffe lesere og markedsføre bloggen mot nye lesere.
Alt som selges på standen vil du finne oppskrift på på bloggen. Og hva selges? Sitronsirup, bæreddik, bitter appelsinmarmeade, julechutney, russiske erter, tranebærgelé, gulrot & kardemomme marmelade, biscotti og mye annet bare for å nevne noe.
Det blir mer bakst i tillegg til biscotti – men det lages først nærmere markedet. Satser også på å ha noe «no knead» bread på standen slik at jeg kan tilby noen smaksprøver. Det blir travle kvelder fremover, men jeg gleder meg veldig til markeds dagene. Har du ikke vært på Dejm før, så anbefaler jeg det virkelig. Mange fine stands og plenty av originale julegaver å finne her! 
Åpningstider:
lørdag 4.desember 10:00 – 18:00
søndag 5.desember 10:00 – 18:00
på DogA ( norsk design og arkitektursenter) i Hausmanns gt. 16

Kommentarer

 • Reply ina 29. november 2010

  Ja, spørs om ikke det blir travelt på standen – men tid til en prat ville det alltid ha blitt!

  Så gøy å høre at noen har testet julechutney oppskriften! Og at det smakte!! Ser at du markedsfører markedet på facebook – håper det ikke kommer altfor mange på besøk :O)….

 • Reply [kjøkkentjeneste] 29. november 2010

  Åh, jeg skulle veldig gjerne vært der! Både for å kjøpe med meg noen fristende godsaker (får vel lage dem selv…) og slå av en prat med deg. Hvis du hadde hatt tid da. 😉

  Jeg var på middag hos en venninne på lørdag og fikk smake julechutneyen som hun hadde laget etter din oppskrift. Smakte nydelig, og jeg skal definitivt lage den samme. Ha en fin og travel uke!
  (Forresten markedsfører jeg MPB’s stand på facebook…)

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »