Julemarked og smaksprøver

Da var julemarkedet på Dejm over for denne gang. Utrolig morsomt å ha deltatt på markedet! Mange fine utstillere, mange besøkende og fin,fin stemning! 

Poenget med å være på markedet var å eksponere bloggen og etter antall utdelte visitkort å dømme så klarte vi å formidle bloggen til ganske mange. Aller hyggeligst var å treffe lesere – de som allerede kjente til bloggen og tok seg tid å  stoppe ved standen, si at de likte å lese bloggen, hadde prøvd seg på oppskriftene og kom med oppmuntrende ord – tusen takk!!! – det er hyggelig å få positive tilbakemeldinger.

Under markedet var det selvsagt også smaksprøver å få  – ikke alltid, det kom litt an på hvor mye «trykk» det var på standen. Bordet var heller ikke så stort, så å dele ut smaksprøver ble av og til glemt når de lå litt utilgjengelig under bordet. Jeg hadde med «no knead bread» slik at man kunne smake litt på det som var på glass – mange var interessert i å kjøpe brødet…Løkmarmelade var en stor suksess og jeg håper at mange ble såpass begeistret at de prøver å lage det selv (jeg vet om iallfall 2). Sjokolade pepperkaker var også en slager – myke, seige pepperkaker med masse krydder, fersk ingefær og sjokolade (se bilde under). Lebkuchen (oppskrift kommer) fikk også mange positive tilbakemeldinger og mimring fra mange. Det var forbausende mange som kjente igjen lebkuchen, enten fordi de hadde tyske aner, hadde bodd i Tyskland/Sveits/Østerrike eller hadde en slektning som alltid kom bærende med en stor boks med lebkuchen fra Tyskland hver jul…

Nå er det tid å forberede til familiens jul. Det skal fortsatt bakes julekaker og konfekten er jo ikke påbegynnt en gang…. Jeg er blitt enig med barna om at vi skal lage spiselige gaver til venner i år – så da er bare å finne tiden, den forsvinner så fort nå frem mot jul…

Kommentarer

  • Reply ina 7. desember 2010

    Glass og flasker kjøper jeg her: http://www.nordicpack.no/

  • Reply Siri 7. desember 2010

    Hvor får du kjøpt alle de fine glassene og flaskene som du har maten din på?

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »