Croquembouche suksess!

Nyttårsfeiringen er gjort og det nye året påbegynnt. Men før vi kan starte på den nye, må vi rydde unna det gamle. Og der, blant flasker, tomme glass og nyttårspynt lå det en stakkerslig profiterol igjen. Selv om alle spiste croquembouche i går med den overhengende trusselen om å få den ene fyllt med sennep, så gikk det unna. Og det var faktisk først ved 2. serveringsrunde at yngstemann hostet og skrek (og spyttet) med munnen full av sennep. Men hun tok det ved godt mot og gleder seg nå til et år fyllt med hell og lykke.

Håper dere alle hadde en lykkelig nyttårsfeiring – jeg starter det nye året rolig og går nå og krøller meg sammen i sofaen med bøker og blader. Lurer nå på hvor det ble av den siste profiterolen?

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »