Annonse
Ny bok: Eltefri bakst. Klikk her for å lese mer om boka.

Stekt egg med spinat og hvitløkskrutonger

Visste dere at helgen var til for å komme seg ut av sin vanlige frokost rutine? Helt sant!
Vekk med knekkebrødet og frokostblandinger og frem med stekepanna. Denne søndagen serveres stekt egg lagt på et bedd av spinat strødd med hvitløksstekte krutonger. Og har du noen tomater liggende, ja da er du nesten ferdig med dine 5 for dagen…
 Har du brødskalker igjen fra uken (her skalker av no knead brød) hakker du de i i mindre biter ved hjelp av en food processor eller manuellt med kniv.
Varm litt smør i en stekepanne og fres litt hvitløk. Pass på å ikke brenne hvitløken, da får du besk smak. Ha opp i brødbitene og stek til de blir sprø. Sett til side.
 Stek spinaten (2 håndfull pr person) i litt smør til det faller saammen. Smak til med litt salt og pepper.
 Stek egg.
 Et voilà! Legg spinat på tallerkenen først, sett egget på toppen. Strø på med krutonger, litt salt og pepper og noen skiver cherrytomater hvis du har. Det er god start på dagen det!
legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »