Av og til er det godt å komme seg litt vekk fra brødskiva til lunsj og denne salaten gjør susen! Og selvsagt kan du servere dette til middag også!
du trenger, for 2 personer
1 boks hvite bønner
3 ss olivenolje
1 sjalottløk
1 hvitløksfedd
1 boks tunfisk i olje eller lake
1 pose spinat blader
cherry tomater
2 hardkokte egg
noen tynne skiver rød løk
oliven
salt og pepper
Hell hvite bønner (med lake) i en gryte og varm opp bønnene. Skjær sjalottløk i små biter og riv hvitløk fint med en microplane. Bland løkene med olivenoljen i en skål. Hell laken av bønnene og bland de varme bønnene med oljen. Ha godt med salt og pepper på og rør forsiktig sammen. La bønnene stå og marinere en 30 minutters tid. Bland av og til.
Bland av og til. I mellomtiden kan du koke egg, helle laken eller oljen av tunfisken, gå over spinatbladene og skjære tomater og løk.
Legg spinatblader på tallerkner og fordel tunfisk, tomater, oliven og egg på toppen. Fordel bønner på toppen av det igjen og noen skiver rødløk. Fordel resten av marinaden over salaten og kvern litt salt og pepper over.
God lunsj på en halvtime!
@Tone – ja det er skikkelig digg ! 😀
@ Capricorn – så hyggelig – tusen takk!!!
Hei. har skrevet litt om bloggen din i min blogg. 🙂
du har utrulig myebra i bloggen..
Både ser og høres utrolig god ut!!!