Annonse
Ny bok: Eltefri bakst. Klikk her for å lese mer om boka.

17.mai middag

Værutsiktene er gode og det er dermed bestemt at 17.mai skal feires med grillmat. Noe som er relativt lett å forberede og som vil appellere til forskjellig aldersgrupper, eller generasjoner om du vil.
Hos oss blir det grillet lammelår, men siden den ikke er laget enda får det bli neste års 17.mai innlegg. Skulle jeg velge fra oppskriftene som allerede er publisert på MPB ville jeg ha valgt følgende meny:

Grillet kveite med urter servert med

grillet asparges og

en torta di riso (risotto kake, kan lages dagen før)

Dessert er ikke bestemmt enda, men blir nok en av disse ti….

Ønsker dere alle en god 17.mai!

Kommentarer

 • Reply ina 23. mai 2011

  Så hyggelig!
  Håper det smakte!!

 • Reply Hvite tulipaner 19. mai 2011

  Mmmm, kveitemiddagen så bare helt herlig ut!Fristet veldig siden jeg er en stor kveitefan.
  Dette skal prøves til helga!
  Takk for herlige middagsinspirasjoner, du er best:)
  Klem

 • Reply ina 19. mai 2011

  Hei Mari!

  Etiketter er en såkalt «gadget» som du kan bruke på blogspot. Du lager dine egne etiketter – dvs, brød, middag, dessert, osv – og etter hvert innlegg spesifisrer du hvilken etikett som passer best. Dermed legges oppskriften under etikettene. Jo flere oppskrifter som ligger under etiketten jo større blir skriften….
  Lykke til!

 • Reply Mari Mushom 18. mai 2011

  Hei 🙂
  Jeg liker bloggen din veldig godt og er innom titt og ofte. Nå skal jeg til å starte min egen matblogg ettersom det blir lite organisert og vanskelig å finne frem til riktige oppskrifter på en altmuligblogg på blogg.no. Det jeg lurer på da er hvordan du får slike etiketter på maten, slik at feks. ordet brød er større enn kaker osv. Hadde du hatt mulighet til å hjelpe meg/forklare meg, hvordan jeg kan ordne en slik på min kommende blogg 🙂

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »