Mangolassi

Tilstanden min kan kanskje beskrives på en litt mer elegant måte, men saken er, jeg er stappmett! Håper dere alle hadde en fantastisk 17.mai med mye moro, venner og familie og selvsagt mye god mat!
Det eneste jeg har lyst på idag er en mangolassi. En lassi er en indisk/pakistansk drink laget av yoghurt og melk (eller vann). Og en mangolassi er en lassi tilsatt mango som du sikkert har skjønt. Er du så heldig å få tak i pakistansk mango som er i sesong nå (mai til september) bruk de, for de ekstra søte!
«Vanlig» mango kan også brukes, men lassien må da kanskje smakes til med litt sukker.
du trenger (for 2 personer)
1 mango
250ml yoghurt natural
125ml melk
evt. litt sukker
Skjær opp frukten. Ha frukten, melken og yoghurten i en food processor og bland. Alternativt kan du bruke en stavmikser. Smak evt. til med litt sukker. Ha opp i glass og strø med litt kardemomme eller finmalt pistasjnøtter.
Er du så heldig til å ha noe til overs kan du fryse de og nyte de senere som ispinne.

Kommentarer

  1. Reply ina 19. mai 2011

    Det anbefales på det sterkeste! 😀

  2. Reply Helen: kjernesunn-nordkvinne.blogspot.com 18. mai 2011

    Det ser kjempegodt ut!

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Translate »