Annonse
Min Familie

Farget perlesukker

Jeg fikk mange lese kommentarer etter å ha postet et innlegg om cake pops i går. Og mange lurte på hvor jeg hadde fått tak i det fargede perlesukkeret jeg brukte for å pynte de med. Sukkeret ble kjøpt på Dean & Deluca i New York for mange år siden (5 tror jeg…). Du kan si at det var min souvenir fra turen 😀
Lignende sukker er å få kjøpt her i landet også. Cacas har en utmerket nettbutikk hvor du kan kjøpe farget perlesukker av merket Wilton. Men, du kan også lage din egen!

Fylle perlesukker i en pose

Hell  på litt konditorfarge, lukk posen og rist

til fargen er jevnt fordelt.

La det tørke på en tallerken før du setter det i en tett boks eller glass for videre oppbevaring.

så er det bare å sette i gang og blande de fargene man har behov for.

Jo mer farge du tilsetter jo mer intens blir fargen.
Enkelt, ikke sant?

Kommentarer

  • Reply Tyske skiver - Mat På Bordet 24. mai 2018

    […] *farget perlesukker kan kjøpes, eller du kan lage det selv. […]

  • Reply Mat på Bordet 10. desember 2012

    Ja, det er veldig enkelt og langt billigere enn å kjøpe ferdig farget sukker…

  • Reply Anonymous 6. desember 2012

    Dette skal jeg prøve! Høres supert ut:)
    Thea

  • Reply Unni 21. juni 2011

    Weeeee, da må jeg prøve det!!! Tusen takk :o)

  • Reply ina 21. juni 2011

    Ja, så absolut!

  • Reply Unni 21. juni 2011

    Hei…

    Kan du bruke cacas sine farger til å farge med eller?

    Mvh
    Unni

  • Reply ina 21. juni 2011

    Der ser du! Jeg trodde også at jeg hadde sett de fleste matbloggene…. Legger deg til blogglisten 😀

  • Reply Caroline 21. juni 2011

    Heisann! Oppdaget bloggen din etter en kommentar du hadde lagt ut på facebooksiden til Opplysningskontoret for brød og korn. Superflott blogg! Jeg skal absolutt følge deg videre. Skal prøve meg på flere av oppskriftene dine. Stikk gjerne innom min blogg også om du har tid og lyst! http://goodcupcakesgood.blogspot.com/

    Ha en god dag videre!
    Caroline

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »