Ja, som du ser så har jeg lekt med maten 😀 Synes det var mye mer interessant å presentere sjokoladesaus på denne måten istedenfor over is, bær, kake eller annen dessert….
Sjokoladesaus er en av de tingene man bør ha for hånd. Synes nå jeg. En god sjokoladesaus er igrunnen alt som skal til for å forvandle en enkel fruktdessert for eksempel til noe litt mer eksotisk. Den holder ukesvis i kjøleskapet og skulle du gå tom så er den superenkel å lage. Oppskriften er fra søtsakermesteren David Lebovitz himself og har du ingen av hans bøker enda så vil jeg anbefale at du går til innkjøp pronto!
Bare hyggelig Caroline! Tar det som en kompliment 🙂
Takk for flott blogg! Jeg blir veldig inspirert av oppskriftene deres. Som på denne f.eks: http://goodcupcakesgood.blogspot.com/2011/08/sjokoladesaus-en-lant-oppskrift.html
Håper det er greit at jeg lånte oppskriftsteksten! (Om ikke, så si ifra slik at jeg kan gjøre den om!)
Nei, det har jeg ikke prøvd, men det ville sikkert smake kjempegodt – god idé!!
Hyggelig at du er ofte innom bloggen – no knead brød må bare prøves!!!
Du vet ikke hvordan denne funker i kaffe med melk? Synes de sjokoladesirupene er altfor søte og ekle, og så liker jeg å vite hva det faktisk er i det jeg putter i meg… 🙂 Forøvrig en veldig fin blogg, som jeg stadig er innom! No knead bread skal straks prøves ut! 🙂