Det er agurktider

Ja, da er det agurktider igjen. Agurker kjøpes, vaskes, saltes, vaskes igjen, legges på glass og får et lake. De neste dagene skal laken helles av, kokes opp og helles over agurkene. 4 ganger. Så oppbevares de mørkt og kjølig et par måneders tid før de smakes. Mmmmm, gleder meg allerede!
Har du selv lyst å sylte agurker, finner du oppskriften her.

Kommentarer

  • Reply Mat på Bordet 16. august 2011

    Du kan kjøpe sylteagurker i de fleste innvandrerbutikkene eller på gårdsutsalg. 😀

  • Reply Jedynka 12. august 2011

    hei!
    Hvor kjopte Du sonne agurker???
    Jeg elsker de, har smugler altid fra polen men har aldri sett i norge:(

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »