Helgens frokost…

Eller hva med blåbær pannekaker?
Av og til kan det være greit med en lett frisk frokost av sitrusfrukter
og av og til trengs det litt mer – stekt egg på et bedd av spinat for eksempel.
Hva skal du spise til frokost?

Kommentarer

  • Reply Mat på Bordet 24. august 2011

    Hei Superkokken! Klikker du på «no knead kanel og rosin brød» skrevet i oransj i innlegget kommer du direkte til oppskriften. Anbefales på det varmeste!!!

  • Reply Superkokken 24. august 2011

    Hei,
    det kanel-og rosinbrødet ser utrolig godt ut. Husker du hvilken oppskrift du brukte + hvor mye kanel og rosier anbefaler du å tilsette?
    Har du det i deigen med en gang, eller tilsetter du det like før steking?
    Beste hilsen Superkokken

  • Reply Mat på Bordet 21. august 2011

    mmm ja, havregrøt er godt!
    Egg med røkt makrell + dessert høres heller ikke så verst ut :))

  • Reply Marianne 20. august 2011

    Havregrøt er favoritten.
    -Slitesterk! Kanel og blåbær.

    Eller eggerøre og røkt makrell.
    Og litt syltetøy på «dessertskiva».
    Gjerne stikkelsbærsyltetøy.

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »