Annonse
Ny bok: Eltefri bakst. Klikk her for å lese mer om boka.

Helgens frokost…

Eller hva med blåbær pannekaker?
Av og til kan det være greit med en lett frisk frokost av sitrusfrukter
og av og til trengs det litt mer – stekt egg på et bedd av spinat for eksempel.
Hva skal du spise til frokost?

Kommentarer

  • Reply Mat på Bordet 24. august 2011

    Hei Superkokken! Klikker du på «no knead kanel og rosin brød» skrevet i oransj i innlegget kommer du direkte til oppskriften. Anbefales på det varmeste!!!

  • Reply Superkokken 24. august 2011

    Hei,
    det kanel-og rosinbrødet ser utrolig godt ut. Husker du hvilken oppskrift du brukte + hvor mye kanel og rosier anbefaler du å tilsette?
    Har du det i deigen med en gang, eller tilsetter du det like før steking?
    Beste hilsen Superkokken

  • Reply Mat på Bordet 21. august 2011

    mmm ja, havregrøt er godt!
    Egg med røkt makrell + dessert høres heller ikke så verst ut :))

  • Reply Marianne 20. august 2011

    Havregrøt er favoritten.
    -Slitesterk! Kanel og blåbær.

    Eller eggerøre og røkt makrell.
    Og litt syltetøy på «dessertskiva».
    Gjerne stikkelsbærsyltetøy.

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »