Banansplitt til frokost!

For å fortsette litt med frokost temaet – jeg skrev om Birchermüesli i går – så vil jeg gjerne introdusere dere for ideen om en banansplit til frokost.
Og før du hyler av forskrekkelse, så nei, jeg fremmer ikke is til frokost. Her er det snakk om to kuler gresk yoghurt.
Del en banan på langs, bruk en iskremskje for å lage «is kuler», strø men litt müesli eller frokostblanding, ha over noen bær og for litt ekstra sødme kan du helle over litt honning eller lønnesirup.
Som med Birchermüesli er det åpent for variasjoner her – litt pistasjnøtter kunne vært godt her også for eksempel.
Synes du at det er mye, ta frem to skjeer og del den med din kjære – det hadde du kanskje gjort med en ordentlig banansplitt også!

Kommentarer

  • Reply Mat på Bordet 12. september 2011

    Oi, du får si hvordan det smakte med gigantmais…:)

  • Reply Alexia 9. september 2011

    Så veldig godt ut! Men du bare måååå prøve den med Gigantmais som strøssel!

    Gigantmais er poffa tørre salte maiskuler de selger bl a på Meny- du finner dem der de har nøtteblandingene.

  • Reply Marianne 8. september 2011

    Rett og slett genialt! 🙂

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »