Eggesalat med karri

Jeg fikk plutselig lyst på eggesalat. Kanskje det var fordi jeg begynte å tenke på utfordringen vi skal ha på Matbloggsentralen denne uken i anledning verdens eggdag på fredag. Vet ikke. Det er nokså sannsynlig.
Og siden jeg nettopp har hatt huset fyllt med god karri lukt, måtte det bli en eggesalat med karri. Jeg brukte hot karri, men bruk gjerne en mild en også. Litt salt, litt løk, litt selleri, litt yoghurt noen egg og du har verdens deiligste eggesalat. Enkelt og greit.
du trenger
5 hardkokte egg
3ss yoghurt naturell
1-2 sjalottløk, finhakket
1/2 stilk stangselleri
1ts karripulver
1/2ts nykvernet salt

Ha yoghurt, karri, salt, stangselleri og løk i en skål.

Hakk eggehvitene.

Ha eggeplommene i en skål

og mos de med gaffel.

Bland yoghurten med krydder , løk og selleri.

Tilsett eggehviter og plommer

 Rør godt sammen og smak til med evt. mer salt.
 Server på knekkebrød eller på en brødskive. Gjerne med litt grønt til.  Ønsker du å gjøre enda en liten vri på eggesalaten kan du tilsette litt tørket frukt – finhakket aprikose eller noen rosiner for eksempel.

Kommentarer

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »