D-Day!

Da er det kvelden før Designernes eget Julemarked og jeg pakker bilen med goodies for å rigge opp på DogA i kveld (glad for at det ikke regner). Jeg vet jeg har fått plass i kjelleren i 1.etasje*- måtte ha et relativt kjølig sted å ha stand (mys sjokolade i år) . Melder tilbake litt senere i kveld med nøyaktig plassering.
Synes det er litt mindre stress i år enn det var i fjor, men da var det tross alt første gang – jeg kan jo nesten regnes som erfaren nå. Jeg har masse deilig bæreddik til salgs – bringebær, jordbær og noen få kirsebæreddiker, mange forskjellige syltetøy, chutney, geleer, noen flasker sitronsaft, granskuddsirup, for å nevne noen ting som selges på glass.
Ellers blir det knekk å få kjøpt i 4 forskjellige varianter, christmas cake, fruktkake med konjakk, 3 varianter biscotti og mine favoritter, Pfeffernüsse.
Om du har tenkt å kjøpe eller ikke – kom inn og si hei da vel! Det blir veldig busy til tider og jeg kan bli ganske så vill i blikket, men press deg frem og si hallo – jeg blir veldig glad for det!
Ja, og så er det masse annet fint å kjøpe på markedet – et ypperlig sted å kjøpe litt utenom det vanlige julegaver!
OPPDATERING!!! Ja, nå har jeg fått plass i 1.etasje istedenfor kjeller – det ble litt krøll..  Men, jeg har fått en fantastisk plassering, rett etter DogA butikken. Ta til venstre når du kommer inn (altså inn i den store salen) og så har jeg fått første bord på høyre side :)) Sees :))

Kommentarer

 • Reply Mat på Bordet 5. desember 2011

  Jeg så at det var til tider lang kø utenfor ja…
  Og hadde jeg vært i din situasjon så hadde jeg nok snudd jeg også – hater kø!

  Nå må du bare sette i gang og bake – og ja, vi får satse på å treffes en annen gang! 🙂

 • Reply Vilde 4. desember 2011

  Jeg skulle bort å hilse på deg i dag, men det var 30 meter kø ut døra så jeg droppet det faktisk (også siden det var juleselskap i går og jeg er sånn høvelig redusert i dag…)Hadde lyst til å kjøpe en julekake, men må vel lage den selv da 🙂

  Håper salget har gått strålende og jeg satser på at det byr seg en annen anldening senere!

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »