Mat på Bordets nyttårskavalkade 2011

Her på Mat på Bordet er det også på tide med en liten tilbakeblikk på året som var.  De 10 mest leste blogginnleggene er veldig dessert preget og det er særdeles mange kaker… Er jeg blitt flinkere til å bake eller er det større ønske om å lese om kaker og annet søtt? LIsten bærer også preg av at mange av innleggene har blitt linket til på lesernes VG og dermed nådd en mye større lesermasse enn det bloggen vanligvis gjør.
Jeg gleder meg iallfall at så mange følger meg gjennom mine matvandringer. Jeg elsker at leserne engasjerer seg og legger igjen en hilsen, et spørsmål, forteller om hyggelig resultater eller vil diskutere et problem.
No knead brødet har vært årets slager. Mange har hatt gleden av filmen som jeg lagde i januar (over 17’000 views på youtube!) og det ligger nå over 45 varianter på brødet på bloggen. Når det blir 50 blir det nok et jubileums innlegg – kanskje en 10 på topp da også 🙂
Ellers så startet Ina (som skriver bloggen Kjøkkentjeneste) og jeg bloggen Matbloggsentralen i juli i år. Bloggen oppsto ganske så impulsivt etter en liten telefonsamtale med Ina i juni. Ideen var så god at jeg ble fort overbevist om å bli med på laget og Matbloggsentralen ble født ved hjelp av lange telefonsamtaler på sommerkvelder, lengre mail og masse chatting via Facebook. Etter knappe 6 måneder i drift har vi allerede over 250 matbloggere i Norge, Sverige og Danmark som er medlemmer og bidrar ivrig til utfordringer, som gjestebloggere og lar seg intervjue av oss slik at vi får vite litt mer om hvem som står bak bloggene.
Men tilbake til kavalkaden
på 10.plass

på 9.plass

på 8.plass
på 7.plass
på 6.plass
på 5.plass
på 4.plass
på 3.plass
på 2.plass

 

og på 1.plass

Vil du sammenligne med fjorårets ti på topp kan du klikke her og se hva som var poppis i 2010 🙂

Ønkser dere alle et godt nytt år og håper å høre masse fra dere i året som kommer!!

Kommentarer

  • Reply Mat på Bordet 2. januar 2012

    Takk Ann-Charlotte! Godt nytt år til deg og dine også 🙂

  • Reply alottes verden 1. januar 2012

    Takk for mange fine oppskrifter og inspirasjon i året som har vært…
    Ønsker deg og dine et riktig godt nytt år, og gleder meg til å følge deg videre i det nye året:)

    Ann-Charlotte

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »