Paprikakylling er så enkelt som det høres ut som – kylling i en saus krydret med paprika med gul, rød og grønn paprika. Og litt løk da. Enkelt å tilberede og enkelt å servere – rett fra gryta med poteter eller ris.
Paprikakylling (4 -6 personer)
Paprikakylling er så enkelt som det høres ut som – kylling i en saus krydret med paprika med gul, rød og grønn paprika. Og litt løk da. Enkelt å tilberede og enkelt å servere – rett fra gryta med poteter eller ris.
Paprikakylling (4 -6 personer)
Ha litt olivenolje i en gryte. Stek løk og paprika på middels sterk varme til de mykner, ca. 5 minutter. Tilsett kyllingen og stek videre i 5 minutter. Strø over paprikapulver og rør slik at det blir jevnt fordelt. Tilsett hakkede tomater, eple, laurbærblad og kyllingkraft.
La det småkoke en halvtimes tid. Rør inn en spiseskje eller to med rømme og smak til med salt og pepper. Server med ris.
Ja, gjør det 🙂
Kjempegodt og kjempeenkelt!
Denne må jeg definitivt prøve.
Takk for alle fine kommentarer!
Og ja Linda, du kan selvsagt lage en vegetar versjon. Tilsett littt squash og mer paprika istedenfor kylling – blir sikkert kjempegodt!
Ååååå det ser helt nydelig ut. Tror du at det er mulig å lage en slags vegetarversjon?
Det så gott med paprika. Bra att balansera stark mat
Koser meg med å se gjennom oppskriftene dine! Og denne er kjempefin, nå som jeg har kuttet melk fra kosten 🙂 Takk for en kjempeblogg! ^^
Ser jättegott ut!! 🙂
Mmm, det ser godt ut! Paprikasaus lagret, fint med en variasjon til den vanlige tomatsausen.
Ser veldig godt ut, fare for at dette blir middagen i morgen. 🙂