Ovnsstekt romanosalat

Ja, nemlig, salat i ovnen. Varm salat – romano salat for å være nøyaktig. Raskt og enkelt å lage og utrolig godt!
Del en romanosalat  på langs i 2 eller 4 deler (litt avhengig av hvor stor den er). Skyll de  og rist av så mye vann du kan. Legg de etter hverandre i en ildfast form, strø med litt olivenolje (ca. 1ss) og kvern over litt salt og pepper. Sett i forvarmet ovn, 220C. Stek i 5 – 10 minutter til salaten begynner å ta litt farge og kjernen er al dente (akkurat som pasta).
Server med litt sitron. Passer utmerket til grillmat, kylling eller som del av en vegetarrett.
legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »