Under kategorien lettvinte middager rangerer denne ganske høyt. 30 minutter tar det deg fra start til servering, det er virkelig ingen kunstverk. Gode pølser er nå lett å få tak i i de store kjedebutikkene – om du velger bratwurst eller annen type pølse er opp til deg – mye godt å velge mellom nå. Og bønner, ja, der gjelder det samme. Jeg har brukt store hvite bønner og borlotti bønner – men her kan du bruke hvilke type bønner du ønsker. Jeg foretrekker milde bønner, ja, og skal jeg være ærlig så synes jeg også lyse bønner gjorde seg best i den røde sausen. Må være interiørarkitekten i meg 🙂
Tomatsausen skal gjerne være litt søt – tenk deg litt smaken av baked beans. Jeg hadde et halvt glass pizzasaus liggende som jeg brukte – du kunne også bruke ketchup for samme effekt. Ikke være redd for å eksperimentere, har du noen soltørkede tomater hadde det også vært godt opp i. Her er grunnoppskriften, så får du leke deg/smake deg frem med ting du har stående igjen i skapet.
Du trenger, til 4 pers:
Det her så ut som deilig mat, selv min kjære samboer kan diske opp! Han liker å lage mat, men da skal det være «mannfolkmat» ! Denne oppskriften skal jeg sende hans vei ja 😉