Annonse
Ny bok: Eltefri bakst. Klikk her for å lese mer om boka.

Det er offisielt!

NORD Matmagasinet er å finne i hyllene igjen til høsten! Etter 2 år i dvale relanseres bladet med Anya Seeberg Liaaen i spissen som sjefredaktør. Anya traff jeg for første gang på designernes eget julemarked på DogA i fjor. Der sto jeg og solgte julebakst og godt på glass (mer om det kan du lese om her) og Anya pratet og smakte og kjøpte. Vi holdt kontakten og for å gjøre en lang historie kort så skal jeg nå levere stoff til NORD. Jeg har fått fast spalte! Jeg blir faktisk litt svett av å tenke på det. Og ikke så lite stolt 🙂
Men derfor, mine lesere, har det vært litt lite å lese her på Mat på Bordet. Jeg ble rett og slett litt overveldet av prosjektet at all min tid og kraft har gått mot å levere godt nok stoff til NORD. Men nå er det i boks altså. Stoff og bilder er levert og godkjent og jeg kan ta ferie. Og blogge videre selvsagt. Jeg lover at neste gang jeg skal levere materiale skal det ikke gå like mye på bekostning av blogging – jeg håper at jeg etterhvert skal bli litt mer dreven på det (ha,ha..)
Imens får dere her et lite smakebitt av hva jeg har jobbet med. Dette er bare en av de mange bildene som måtte til før jeg fant riktig vinkel, komposisjon, lys, osv.
Og forresten, jeg er ikke den eneste bloggeren som skal levere stoff til bladet – Olav som skriver bloggen Hobbykokken og Henrik som skriver bloggen Palatist er også med på laget. Jeg er med andre ord i godt selskap.Og en ting til, mens dere venter på bladet kan dere følge med på hva som skjer på NORD’s facebook side. Er du interessert i å abonnere kan du legge igjen en liten kommentar her, så skal jeg se om ikke jeg kan ordne et superduper tilbud til dere..

Jeg skal nå gå og ta et glass vin, slenge opp bena og starte på ferien!

Kommentarer

 • Reply Mat på Bordet 13. juli 2012

  Det er notert!

 • Reply Bente 12. juli 2012

  Interessant – ønsker tilbud.

 • Reply Mat på Bordet 10. juli 2012

  Det er notert!
  Gleder meg jeg også!

 • Reply Bøllemamma 10. juli 2012

  Jeg er svært så interessert i å abonnere, Nord var et kjempefint blad. Gleder meg til å se hva du har funnet på 🙂

 • Reply Mat på Bordet 8. juli 2012

  @Tea – det er notert!

  @Nora – Takk Nora! 😀

  @Marit – Jeg likte også godt bladet og gleder meg veldig at den kommer ut igjen og at jeg ikke minst blir en del av den…:)

  @Kari – Takk Kari for veldig oppmuntrende ord 🙂

 • Reply Kari 8. juli 2012

  Gratulerer!

  Jeg er flittig leser av mange matblogger. Bloggen din er en av dem som gir meg mest inspirasjon, så jeg er helt sikker på at du kommer til å klare oppgaven utmerket. Gleder meg til å lese bladet.

  Kari 🙂

 • Reply Anonymous 8. juli 2012

  Spennende, likte godt bladet, så godt mulig at jeg kjøper det igjen. Kjekk blogg også,mye god inspirasjon her.

  Mvh. Marit, Lesja

 • Reply Anonymous 8. juli 2012

  Gratulerer. Det blir spennende å følge. du skriver kjempebra og har flotte bilder Ina. Stå på. MVH Nora

 • Reply Tea 8. juli 2012

  Jeg er interessert:)

 • Reply Mat på Bordet 7. juli 2012

  God sommer Dea og Silke og takk for søe kommentarer! 🙂

 • Reply Anonymous 7. juli 2012

  det er jo fantastisk nyhet, jeg gratulerer!!!
  Ha glede, feire den og ha vakker ferie!
  hilsen,
  Silke

 • Reply Dea 7. juli 2012

  Gratulerer! Og takk for en nydelig og nyttig blogg med mange gode tips (og god humor). God sommer! -Dea

 • Reply Mat på Bordet 7. juli 2012

  Takk May Kristin – jeg og! 🙂

 • Reply May Kristin 7. juli 2012

  Gratulerer så mye! Gleder meg til å lese 🙂

 • Reply Mat på Bordet 7. juli 2012

  Ja, det er det!
  Spennende og skremmende 🙂

 • Reply Synøve 6. juli 2012

  Spennende! Artig med nye utfordringer;-)

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »