Is med sjokoladepepperkakedeig

Is med sjokoladepepperkakedeig

Peppermynteiskrem i går, is med sjokoladepepperkakedeig i dag. Lurer du på hvilken som er best er det bare å gjøre som jeg gjorde og lage halvparten av hver. Dvs lag en hel porsjon vaniljeis (følg denne oppskriften) og lage peppermynteiskrem av halve og sjokoladepepperkakedeigis av resten. De forsvinner begge to, det trenger du iallfall ikke å være bekymret for.

Oppskrift på sjokoladepepperkakene finner du her – har du ikke laget de før er det bare å sette i gang. Her i huset er de meget populære! Jeg blandet ca. 1/4 av deigen som jeg grovhakket i isen mens etter at den hadde fått en runde i iskremmaskinen og før den skulle settes i frysen.

Is med sjokoladepepperkakedeig

Har du ikke lyst å lage is så kan du selvsagt kjøpe is. La det stå litt på kjøkkenbenken til isen blir myk nok til å røre i og rør inn sjokoladepepperkakedeigen . Sett tilbake i frysen for å stivne.

Is med sjokoladepepperkakedeig

Har du hverken peppermynte eller sjokoladepepperkakedieg til å røre inn i isen så har du kanskje noen andre julerester. Hva med en håndfull julekonfekt – grovhakk det og bland det inn i isen. Eller kanskje du har noen kakerester eller pepperkaker til overs? Noen pikekyss kanskje? En marsipangris til overs? Brente mandler? Her er det bare fantasien som setter begrensninger….

Fortsatt fin jul alle sammen!

Kommentarer

  • Reply Mat på Bordet 31. desember 2012

    Å jada, her er det bare å sette i gang! 🙂

  • Reply Hild Frøya 28. desember 2012

    Kjenner at jeg må hive meg rundt å lage is nå altså!

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »