Jeg lovte å fortelle hvordan jeg bruker spinatpestoen jeg lagde på søndag (se oppskrift her) og i dag røres den inn i potetmosen. Torske fileter sprøstekes i litt smør og olivenolje (husk å krydre torsk med salt og pepper først) og serveres på et bedd av spinat. Ja, og så skader det ikke å ha litt ekstra pesto på toppen av fisken.
Potetmos med spinatpesto kan i prinsipp serveres med det meste – grillede kotelletter, bratwurst, en god biff er bare noen ting jeg kan tenke på i farten. Og så kan den selvsagt spises uten tilbehør….
Vi testet ut denne oppskrifta til middag i dag med selvfisket torsk fra Smøla, og det ble veldig godt :-). Du har en super matblogg :-)!
Tusen takk Solveig! 🙂
Så bra!
Både pastaen og torsken anbefales på det sterkeste! 🙂
Åh, det så godt ut.
Jeg er inspirert 🙂 Det blir pasta med pesto her i huset snart 🙂