Sprøstekt torsk og potetmos med spinatpesto

Jeg lovte å fortelle hvordan jeg bruker spinatpestoen jeg lagde på søndag (se oppskrift her) og i dag røres den inn i potetmosen. Torske fileter sprøstekes i litt smør og olivenolje (husk å krydre torsk med salt og pepper først) og serveres på et bedd av spinat. Ja, og så skader det ikke å ha litt ekstra pesto på toppen av fisken.

Potetmos med spinatpesto kan i prinsipp serveres med det meste – grillede kotelletter, bratwurst, en god biff er bare noen ting jeg kan tenke på i farten. Og så kan den selvsagt spises uten tilbehør….

Kommentarer

  1. Reply Solveig E. Reitan 26. august 2015

    Vi testet ut denne oppskrifta til middag i dag med selvfisket torsk fra Smøla, og det ble veldig godt :-). Du har en super matblogg :-)!

    • Reply Mat På Bordet 27. august 2015

      Tusen takk Solveig! 🙂

  2. Reply Mat på Bordet 23. januar 2013

    Så bra!
    Både pastaen og torsken anbefales på det sterkeste! 🙂

  3. Reply Anine M 22. januar 2013

    Åh, det så godt ut.

  4. Reply Linda 22. januar 2013

    Jeg er inspirert 🙂 Det blir pasta med pesto her i huset snart 🙂

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Translate »