Tortellinisuppe med spinatpesto

Jeg nærmer meg bunnen av glasset på spinatpestoen jeg lagde på søndag, men det rekker akkurat å legge en liten spiss på tortellinisuppen. Eller, egentlig så er ikke dette tortellini du ser i suppen min her, heller en stor ravioli, men samma det. Du kunne selvsagt også bare ha kokt tortellinien og hatt pesto over, men for variasjonens skyld (og også fordi det er så innmari kaldt ute) serveres det som suppe.

Det er igrunnen ingen oppskrift her, du koker opp en god kraft (grønnsak eller kylling) og har opp i litt finstrimlet gulrøtter og paprika. La de koke noen minutter før du har fersk tortellini i og gjerne også noen spinatblader om du har. Kok tortellinien 3-4 minutter og smak suppen til med salt og pepper.  Server med en klatt spinatpesto på toppen. Det er det hele. Enkelt ikke sant?

Kommentarer

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »