Indisk uke

indiske kjøttboller
Denne uken vil det handle om indisk mat her på bloggen og jeg starter med en fantastisk god oppskrift på lammekjøttboller i en noe spicy saus som du finner oppskrift på her. Lag de! De er kjempegode og kan spises som en liten forett (ha tannpirkere i kjøttbollene og kok ned sausen til den er ordentlig tykk) eller spis med ris og gjerne litt chutney. Det er ikke noe i veien å gange opp oppskriften (jeg har nå ganget den opp med 10 for et selskap) og oppbevare de i frysen. Tenke seg å ha noen deilige kjøttboller på lur en dag du ikke føler for å lage mat.
Mer indisk i morgen….

Kommentarer

 • Reply elisabeth 1. september 2014

  hei, flott blogg du har :)! Men jeg falt også for de søte skålene du serverte i, er det lov å spørre hvilken produsent de er fra:)

  • Reply Ina Johnsen 2. september 2014

   Hei Elisabeth
   Jeg tror jeg kjøpte de på Kremmerhuset – det er en stund siden 🙂

 • Reply Håvard 4. april 2014

  Hm, det ser ut til at linken til artikkelen fra 2010 ikke virker lenger…

  • Reply Ina Johnsen 5. april 2014

   Hei Håvard
   Det kan stemme. Når jeg flyttet bloggen til ny platform innebar det at jeg måtte gå gjennom smatlige innlegg og lenke de om på nytt. Det arbeidet er jeg ikke helt ferdig med dessverre men jeg går inn nå og rette linken du etterlyser.

 • Reply Mat på Bordet 4. februar 2013

  @Trude, nei, ikke gi deg! 🙂

  @Littledessert, takk, takk

  @Michela – Thank you! I’ve tried the translator myself and the translation can be at times quite amusing. Let me know if there’s anything you don’t understand!

 • Reply Michela 4. februar 2013

  These look delicious! Great recipe!

  I just discovered your blog and browsed through some of your recipes, they all look scrumptious!

  Even if I have to use the translator I really enjoy reading your posts 🙂

  I’m a new follower!

  Michela

 • Reply Littledessert - Recept och Webbshop 4. februar 2013

  Det ser jätte gott uT!

 • Reply Trude 3. februar 2013

  Spennende! Jeg har forsøkt to ganger i forrige uke, men det blei liksom ikke slik som på restauranten… Det er noe som mangler. Men jeg gir meg ikke!

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »