I forbindelse med boken er jeg blitt intervjuet et par steder og en av de gjengående spørsmål er «hvor henter du inspirasjon i fra?» Ja, i tillegg til å bruke mye tid på nettet og med nesen i kokebøkene mine eller et av de mange matbladene jeg får i posten er det av og til rett og slett noe jeg spiste. Sånn som denne retten for eksempel. På Kapow i Florida spiste jeg (blant annet) ‘Roasted cauliflower & brussel sprouts charred with bacon & citrus balsamic soy.’ Høres godt ut, ikke sant? Det var helt himmelsk, men så var alt de serverte sabla godt. Ideen om denne retten slapp ikke og nå, noen måneder etter, var jeg klar til å prøve. Det ble selvsagt ikke det samme, tro det eller ei, det ble bedre! Og vi har nå en ny grønnsaksfavoritt her hjemme. I går serverte jeg dette med svinefilet og potetstapppe og alt gikk ned på høykant. Beste søndagsmiddag ever ble det utropt rundt middagsbordet. Hurra sier jeg bare – gøy å finne på noe nytt som faller i smak. Håper du liker det også!
Du trenger, (for 4 personer som tilbehør):
@Heidi – heioghopptildegog 🙂 nam, nam, med potetmps og elgekarbonader!
@Anonym – yepp, du kan bytte bacon med spekeskinke, helt samme smak blir det ikke men sikkert godt!
@Anonym – enkelt og greit ja, og veldig, veldig godt!
Wow, spennende. For en grei og enkel oppskrift, som lett skal prøves:)
så veldig godt ut! tror du man evt kan bytte ut baconet med spekeskinke og oppnå samme smak?:)
Heioghopp!
En virkelig høydare, har hatt til middag i dag med mos og elgkarbonader mmmmmm ny de lig 😉 og anbefaler det gjerne videre!
@Nina – det er virkelig godt Nina, PRØV!!!!! 😀
Hei Helge
Jeg bruker vanlig balsamico. Ikke noe i veien for å bruke crema di balsamico men tror jeg ville ha sløyfet sukkeret da.
Det så nydelig ut
Dette virket spennende, bruker du crema di balsamico eller vanlig?