Annonse
Ny bok: Eltefri bakst. Klikk her for å lese mer om boka.

Lesernes eltefrie favoritter

Du fikk kanskje med deg at jeg hadde en giveaway forrige uke. En flott solgul Le Creuset gryte ble gitt bort til en leser som la igjen kommentar og fortalte om sine eltefrie favoritter – enten en egen variant eller fra bloggen eller boken min. Ikke bare var det gøy å kunne gi bort en så fin gave, men jeg ble helt overveldet over de mange kommentarene (over 300 stykker) og hvor mange som var storbegeistret for den eltefrie metoden. Jeg trodde også at jeg visste hvilket brød som skulle trone som favoritt, men jammen tok jeg feil. Her er de faktiske favorittene:

Numero uno

Tenk, det ble hvitløksbrød! Nå presiserte ikke alle om de mente dette hvitløksbrødet eller denne, men la gå, vi kårer hvitløksbrød som den mest populære.
Nummer 2
Basisbrødet  – det enkleste er tross alt ofte det beste!
Nummer 3
Speltbrød med honning og valnøtter – dette var overraskende!!
Nummer 4
Kanel- og rosinbrød – endelig, jeg trodde denne skulle trone øverst sammen med pain au chocolat….
Nummer 5
Solsikkebrød, tett etterfulgt av firefrøbrød og egne varainter.

Så da vet dere det 🙂 Gøy er det i allefall at det er så mange der ute som baker brød!

Kommentarer

  • Reply Maria 28. mai 2013

    Hei Ina, har du prøvd deg på eltefritt brød på surdeig? Jeg har prøvd et par ganger, får til den gode surdeigssmaken, men synes det er vanskelig å få brødet like luftig.

  • Reply Anonymous 26. mai 2013

    Hei!
    Jeg fikk nylig boken din i gave, og en jerngryte på 3, 6l. Ser av oppskriftene i boken at jerngryten skal være 4, 2l. Tror du jeg kan bruke den på 3,6, eller blir den alt for liten?
    Gleder meg til å prøve ut flere av oppskriftene:-)

    Mvh
    Sissel

  • Reply Mat på Bordet 22. mai 2013

    Det kan hende, men jeg kan love at den ‘vanlige’ hvitløksbrødet er utrolig god den også ! 🙂

  • Reply Anonymous 21. mai 2013

    Jeg tipper de aller fleste mente «Hvitløksbrød i ny drakt». Nam.

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »