ANNONSE

Cookies med kokos, macademianøtter og sjokoladebiter

Ja, du leste riktig. Som om ikke det holdt med å ha sjokolade i en kjeks får du en kokos, macademianøtt og sjokolade versjon rett i fleisen. Gjett om den smaker!! Kjeksene er borte for lengst og jeg drømmer nå om en versjon med hvit sjokolade…..
du trenger
(lager ca. 20 store kjeks)
200g romtemperert smør
50g sukker
150g brun sukker
2 egg
250g hvetemel
1ts bakepulver
200g kokos
200g mørk sjokolade, grovhakket
100g macademianøtter, hele
ovn temp. 180C
Rør smør og sukker lys og luftig. Tilsett egg, ett om gangen og rør godt inn. Bland hvetemel og bakepulver og bland dette i deigen i omganger. Rør inn kokos, sjokolade og nøtter til slutt.
Bruk gjerne er stor iskremskje for å lage kuler av deigen. Sett de på en bakeplate dekket med bakepapir med god avstand imellom. Mine deigkuler målte ca. 6cm i diameter og kjeksene este ut til ca. 10cm i diameter.
Sett kjeksene i forvarmet ovn og stek i 10 – 15 minutter. Begynner de å bli for brune på toppen under stekingnen, dekker du kjeksene med nok et stykke bakepapir.
La de avkjøle noe før spising. Oppbevares i tett kakeboks.

Kommentarer

  • Reply Anne 12. september 2013

    Hei!

    Jeg har sendt deg en mail, som jeg er redd har havnet i nettsøppel – kunne du ha sett på den?

    Mvh. Anne M. Aasgaard, journalist i Kamille.

  • Reply ninabakke 12. september 2013

    De så super gode ut 🙂

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Translate »