Eplepannekaker med yoghurt og honning – deiligere start på dagen finnes nesten ikke. Litt grove pannekaker servert med epleskiver lett stekt i smør og krydret med kanel sammen med litt yoghurt og en dæsj honning. Mangler bare en god kopp kaffe til…
du trenger for 4-6 personer
- 2 egg
- 500ml melk
- 250g hvetemel
- 50g kruskakli
- 2ts bakepulver
- 1 finraspet eple
- smør til steking
tilbehør
- 3 epler
- kanel
- smør til steking
serveres med
- yoghurt
- honning
- kanel
Lag pannekakedeigen. Pisk sammen egg og melk. Rør inn hvetemel, kruskakli og bakepulver. Rør til slutt inn finraspet eple. Sett deigen til side mens du forbereder eplene.
Vask og tørk eplene. Kjern eplene og del i 16 båter. Ha litt smør i stekepannen og stek eplene i omganger til de er ‘al dente’ og fått litt farge. Strø litt kanel over eplene.
Stek så pannekakene. Lag de små, du bør kunne få 3 pannekaker i stekepannen samtidig.
Server nystekte pannekaker med lunkne epler, yoghurt, honning og mer kanel.
Lagde disse i dag, og de var supergode! Jeg delte oppskriften på 5, og det holdt til 3 personer.
Så bra at det smakte Victoria!
Det ser virkelig lækkert ud! Det kunne jeg godt spise lige nu 😉
anna-mad.blogspot.dk
Knus Anna
Så hyggelig! Det er bare å sette i gang, det smaker kjempegodt 🙂