Blåbæriskake

blåbæriskake

 

Som en liten oppfølger til iskaken med marengs og bringebær har jeg  laget en blåbæriskake. Følg samme oppskrift som for iskaken med marengs og bringebær, bytt ut 500g bringebær med 400g frosne eller ferske blåbær. Lar du frosne blåbær tine noe vil de safte seg litt og farge isen din lilla. Rør bærene forsiktig inn i kremen slik at du får en marmoringseffekt og ikke gjennomgående lilla is. Ønsker du minimalt med farging av isen lar du ikke bærene tine, men rører de like forsiktig inn.

Før servering, pynt toppen med blåbær (ikke frosne denne gangen) og dryss med melis om du vil. Server med det samme.

 

blåbæriskake

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »