Annonse
Ny bok: Eltefri bakst. Klikk her for å lese mer om boka.

Mat på Bordet – fra morgen til kveld

Mat på bordet - fra morgen til kveld

Det er ikke det at jeg holder på hemmeligheter, men jeg har kanskje glemt å fortelle at jeg holder på med bok nummer 2.  Sikkert litt dårlig markedsføring fra min side å ikke fortelle om boken så snart jeg satt i gang, men sånn er det.  Jeg liker å holde ting litt for meg selv inntil jeg ser at jeg har kommet et stykke på vei, er sikker i min sak og vet at det kommer til å bli bra. Og den blir så fin, så fin!

Boken begynner å ta form nå – Lisbeth har ‘vasket’ teksten og Lise har igjen jobben med å sette det hele sammen til en bok. Et stort puslespill er det når man har så og så mange sider til disposisjon og alt for mange oppskrifter og bilder som skal på plass. Men konseptet for boken er godkjent og antall sider er utvidet (hele 288 sider!!!!!! ) og i går hadde jeg siste møte med Lise for en siste gjennomgang av boken. Tre bilder skal taes på nytt, 4 oppskrifter skal omskrives og leveres og så er første ferdige PDF fil av hele boken klar for gjennomgang. Så blir det tid for finpussing og enda litt mer finpussing. 

Og hvordan blir  så boken?  Forsiden er klar som dere ser (bilde er forøvrig tatt av Ella, min eldste). Og som kanskje forsiden antyder, vil dere se litt mer av meg i boken. Marte har nemlig vært på dagsbesøk og fulgt meg en hel dag med kamaraet – fra morgen til kveld så å si. Hun har tatt flotte stemnings- og prosessbilder og vi får bare plass til en brøkdel av de hundrevis av bildene hun tok den dagen. Burde nesten lage en bok med bare hennes bilder…

Her blir det mer enn bare oppskrift etter oppskrift (som selvsagt ikke er en dårlig ting når det gjelder kokebok) men også litt av meg, litt av familien og litt av bikkja. Plass til Instagrambildene mine har vi også fått.

Jeg kjenner at det bobler forventningsfullt i magen min og at jeg nå bare gleder meg til resten av prosessen. Jeg gleder med til å se første PDF fil,  gjøre korrekturer og ta de siste gjennomgangene. Men jeg gleder meg aller mest til å holde den ferdige boken i hendene og til å vise den frem.

Det blir nok mer om boken fremover og jeg krysser fingre for en stor lanseringsfest der alle som vil kan komme. Jeg holder dere oppdatert!

 

 

Kommentarer

 • Reply Tiril Baartvedt 25. juli 2014

  Så spennende prosjekt Ina! Boken ser jeg frem til å bla i og ikke minst la meg inspirere til å (kanskje!)bli en bedre hverdagskokk! Fortsatt god sommer 🙂

  • Reply Ina Johnsen 26. juli 2014

   Takk Tiril! Jeg gleder meg også til at boken kommer ut og jeg får vist frem hva jeg har jobbet med så lenge! Og ja, forhåpentligvis finner du inspirasjon til å bli en bedre hverdagskokk 🙂 God sommer til deg og dine også!

 • Reply Tone Bergersen 8. juli 2014

  Så godt å hør at det blir en ny bok, etter jeg kjøpte Eltefritt brød boka , har jeg blitt virkelig glad i å lage mat. Følger bloggen din flittig ♥

  • Reply Ina Johnsen 14. juli 2014

   Å så hyggelig å høre Tone!
   Å vite at du er blitt glad i å lage mat er den største komplimenten!

 • Reply Torill 3. juli 2014

  Gratulerer masse 🙂 Dette var gøy. Men så er du jo en dyktig blogger da, mange kreative oppskrifter

  • Reply Ina Johnsen 3. juli 2014

   Takk skal du ha Torill 🙂

 • Reply Anette 2. juli 2014

  Dette gleder jeg meg til!! Både bloggen din og den første boka brukes flittig. Bra oppskrifter som alltid funker – og ikke minst lekre bilder! Gratulerer !

  • Reply Ina Johnsen 2. juli 2014

   Så hyggelig å høre Anette!
   Blir alltid veldig glad for å høre at bloggen brukes og at oppskriftene også funker hos andre!
   Og veldig hyggelig å høre at du gleder deg til boken – det gjør jeg og!

 • Reply Maria B. 2. juli 2014

  Så spennende, Ina, dette høres og ser ut til å bli en kjempeflott bok!
  Har du fått en (tentativ) utgivelsesdato?

  Maria

  • Reply Ina Johnsen 2. juli 2014

   Tusen takk Maria – ja, dette blir en ordentlig flott bok!! Gleder meg sånn til den kommer ut 🙂
   20.august er den forventet i bokhandel visst.

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »