Annonse
Ny bok: Eltefri bakst. Klikk her for å lese mer om boka.

Invitasjon til lanseringsfest!

 

Invitasjon til lanseringsfest

Onsdag 17.september lanseres den nye boken min ‘Mat på bordet fra morgen til kveld‘ i Gyldendalhuset i Oslo og du er invitert!

Endelig har jeg en anledning til å treffe alle lesere og følgere av bloggen og jeg håper at jeg får truffet mange av dere. Så kom! Ta med dere venner og venninner, bekjente og familie. Det blir smakebiter, noe godt å drikke og forhåpentligvis får jeg tid til å prate med dere alle.

Meld deg på ved å følge denne linken www.gyldendal.no/mpb og husk å gjøre det før 10.september.

Vi sess!!

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »