Eplepannekake eller ‘Apple Dutch baby’ som den også er kjent som, er en enkel og lekker frokost eller dessert. Epler stekes i litt smør og honning, en tynn pannekakerøre helles over og det hele stekes i ovnen. Server pannekaken med sitron og/eller appelsinbåter og dryss bittelitt melis og en liten hådnfull skivede mandler over før servering. Smaker så godt og er så enkelt å lage!
Pass på at du bruker en stekepanne med høy kant som du også kan sette i ovnen etterpå. Du kunne saktens bruke en ildfastform men den varme stekepannen gir pannekaken ett ekstra løft.
for 4-6 porsjoner
Jeg har desværre samme problem…
Hei Anna Emilie
Les kommentaren min under – vanskelig å hjelpe når jeg ikke står ved siden av deg 🙂
Kan bare anbefale at du prøver igjen…. lykke til!
Denne smakte så utrolig godt! 😀
Men min ble ikke noe luftig, tips til hva jeg gjorde feil eller hva jeg kan gjøre annerledes? Fulgte fremgangsmåten din…
Vanskelig å si Suzanne.
Pass på at du har pisket pannekakerøren godt nok, pass på at stekepannen er varm når du heller i røren og pass på at ovnen er kommet til riktig temperatur.
Men alt det har du kanskje allerede gjort…
Så jeg foreslår at du bare prøver en gang til – det er ingen fiksfakserier ved denne oppskriften, så kanskje var det bare en dårlig dag for luftige pannekaker 🙂
Lykke til!