Sjokoladecookies med peppermynte

sjokoladecookies med peppermynte

Er du klar? For sjokolade og peppermynte i en og samme cookie ? For en litt sprø utside, trukket lett i melis og en myk innside av sjokolade med en ettersmak av peppermynte og noen tilfeldig plasserte sjokoladebiter? Ja, da er det bare å lese videre.

Det er Ella som har bakt igjen og oppskriften er en del av serien her på bloggen som du finner under Ellas bakst. Hun har store planer om å bake mye nå som vi snart tar fatt på julebaksten, så følg med!

Sjokoladecookies med peppermynte, ca. 20 cookies

  • 6 ss smør (ca. 85g)
  • 150g sukker
  • 200g smeltet, avkjølt sjokolade
  • 2 egg
  • 4 dråper peppermynteolje
  • 250g hvetemel
  • 1 ts natron
  • 100g mørk sjokolade, grovhakket
  • melis til rulling

ovn temp 180C

Rør sukker og smør hvitt. Tilsett egg, ett om gangen. Rør inn sjokoladen og peppermynteolje. Bland hvetemelet med natron og den grovhakkede sjokoladen. Rør det tørre med det våte til du har en godt blandet deig.

Sett deigen kjølig en halvtimes tid eller til deigen er såpass fast til at du kan rulle den ut i kuler. Rull deigen ut til ca. 20 kuler. Rull deigkulene i litt melis og sett de på et bakebrett dekket med bakepapir.

Sett bakebrettet i forvarmet ovn og stek i 10 minutter. La de avkjøle ett par minutter på brettet før de avkjøles helt på en rist.

Oppbevares i tett kakeboks.

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »