Annonse
Ny bok: Eltefri bakst. Klikk her for å lese mer om boka.

Giveaway

 

MAT PÅ BORDET FRA MORGEN TIL KVELD

Giveaway

En av årets begivenheter i forbindelse med bloggen (for det har vært mange ) har vært utgivelsen av min andre kokebok Mat på bordet fra morgen til kveld . Boken er fullspekket med oppskrifter som jeg bruker i hverdagen. Alt fra enkle pastaretter til paier, pizzaer, gryteretter, små godt til kvelds, frokosttips og selvsagt også litt søtt (tenk iskaker, berlinerboller, hjemmelaget nugatti og kvikklunsj, cookies, osv.) 125 oppskrifter finner du i boken – alle bilder har jeg tatt selv utentatt av ‘actionbilder’ som ble tatt av den skjønne Marte Marie Forsberg (besøk gjerne hennes webside her). Følger du meg på Instagram så vil du også kjenne igjen mange av mine Instagram bilder i boken. Vil du bla litt i boken kan du gjøre det her. 

Boken kan kjøpes i de fleste bokhandel og via lenken her på bloggen – klikk på bildet av boken i høyre spalte. Kjøper du den via lenken er den billigere enn i butikk og du får fri frakt!

Giveaway

Nå får du også mulighet til å vinne den da jeg har 5 bøker å gi bort ! Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar her på bloggen og fortelle meg hva du gjerne vil at jeg skal skrive mer om her på Mat på Bordet!

Litt regler og info:

 • Kun en kommentar per person, flere kommentarer fra samme person vil bli slettet.
 • Useriøse kommentarer vil bli slettet
 • Vinnere trekkes og kontaktes via epost torsdag 11.12.
 • Vinnerene publiseres også i kommentarfeltet
 • Vinnere må ha postadresse i Norge

 

Så kom igjen, la meg få høre hva du har lyst å finne av oppskrifter her på bloggen – jeg gleder meg til å lese om hva du har lyst å lage!

Kommentarer

 • Reply Signe Torvund 17. desember 2014

  Bloggen din er både spennende og godt variert.
  Vinner jeg boken din er det storveis!

  • Reply Ina Johnsen 18. desember 2014

   Hei Signe
   Giveaway’en er avsluttet og vinnerene plukket.
   Men takk for fin kommentar 🙂

 • Reply Ina Johnsen 11. desember 2014

  Å så heldig jeg er som har så mange fine lesere!
  Takk for alle kommentarer, jeg skulle gjerne ha sendt bok til dere alle 132!
  De fem vinnerne er Hanne, Siren, Gro, Emilie og Wenke – dere bør alle ha fått en epost fra meg nå.
  Til alle dere andre – kommentarer er lest, det blir mer eltefritt, mer lettvinte middager, mer kjøttfire middager, mer frokost- og lunsjretter, mer fisk, osv osv. fremover. Veldig flott å få vite hva dere har lyst å finne mer av her på bloggen.
  Takk også for alle fine ord – skal titte i kommentarfeltet hver gang jeg sitter litt fast og finne god ord og inspirasjon for å komme videre.
  GOD JUL alle sammen om vi ikke ‘snakkes’ i kommentarfletet igjen før det 🙂
  klemmer til dere alle – ina

 • Reply Emilie Willoch Olstad 10. desember 2014

  Pasta! 😀

 • Reply Sigrun Espe 10. desember 2014

  Takk for ein inspirerande og nyttig matblogg! Eg kunne tenke meg enno fleire kjøttfrie oppskrifter, samt forslag til kva som kan danke ut (den litt kjedelige) fredagstacoen som er så alt for lett å ty til etter ei lang veke 🙂 Og eletefri bakst – keep it coming, bli aldri lei!

 • Reply Ingrid HG Østensen 10. desember 2014

  Det er mye godt alt på sidene dine men jeg kunne tenke meg mer om hva man kan gjøre med rester som man ofte har igjen etter middagen, frukt/grønnsaker som har blitt «glemt», brød som begynner å bli gammelt mm. Hvordan bruke mer og kaste mindre mao.

 • Reply Ellinor 9. desember 2014

  Ønsker meg sunt julesnop 🙂

 • Reply Lillian Manger Rørosgaard 9. desember 2014

  Jeg kunne godt tenke meg å bli bedre kjent med dine oppskrifter. Har til nå medt prøvd meg på eltefritt brød.

 • Reply Solveig 9. desember 2014

  Hei.
  Elsker dine eltefrie brød og vil gjerne ha flere oppskrifter hvor man baker med spelt. Vil også gjerne ha denne flotte boken, trenger inspirasjon til å lage middag.

 • Reply Linda 9. desember 2014

  Jge ble tipset om oppskriften din på eltefritt brød, er blitt helt hekta, så nå er vi nesten hundre prosent selvforsynte med brød hjemme hos oss. Jeg skulle gjerne hatt flere oppskrifter på brød med grovt mel, rug og nøtter.

 • Reply Heidi 9. desember 2014

  Jeg ønsker å se mer av sunne hverdagsmiddager, gjerne med kaloriinnhold og masse fristende bilder, både av prosessen underveis og det ferdige resultatet 🙂 Så da skal jeg krysse fingrene for at jeg blir den heldige vinneren av den flotte boka di 🙂

 • Reply Trude 9. desember 2014

  Tusen takk for en fabelaktig blogg med tonnevis av inspirasjon. Ønsker meg boken din!

 • Reply kari 9. desember 2014

  Ååååå den vil jeg gjerne ha 😉
  Må innom deg å titte, for å se hva for noe spennende du finner på.

 • Reply Ann C. 9. desember 2014

  Jeg liker spesielt godt oppskriftene inspirert av din internasjonale bakgrunn. Og «vanlige» retter med en vri. Gjerne mer av det 🙂 Eller forresten, bare fortsett med det du gjør. Det er kjempebra! 🙂

 • Reply Gry Nordvik Karlsen 8. desember 2014

  Jeg elsker kokebøker og din ser veldig innbydende og spennende ut. Jeg vil gjerne lære mer om blant annet baking av pai.
  Ha fine adventsdager.

 • Reply Marte 8. desember 2014

  Jeg har laget mange av oppskriftene dine! Jeg ble nysgjerrig på bøttebrødet ditt, ble det bare det ene? Hadde også likt om du hadde skrevet om surdeigsbrød 🙂

 • Reply Iren 8. desember 2014

  Ja, jeg ønsker meg boken – og gjerne noen gode og enkle frokost og lunsjalternativer

 • Reply Åse 8. desember 2014

  Raske og sunne retter. Spesielt middag og matpakke. Og selvfølgelig mer eltefrie oppskrifter

 • Reply Catrine Brali 8. desember 2014

  Hei!
  Synes bloggen din er helt fantastisk! 🙂
  Jeg ønsker meg gjerne noen tips om lette, raske og gode middager, samt oppskrifter som er glutenfrie.
  Det hadde vært supert! 🙂

 • Reply Bente 8. desember 2014

  Mangler bare 1 kokebok, og vet vi hvilken vi snakker om? Jo det din, MAT PÅ BORDET!! Elsker kokebøker, og lager mine små vri på oppskrifter. Om det er noe jeg liker så er det smaksrike retter, marinert med sjel og omtanke som du gjør;))

 • Reply Torill 8. desember 2014

  Får ikke nok av oppskrifter på eltefritt brød – Mer grovbrød

 • Reply Hanne Børresen 8. desember 2014

  Heisann.
  Jeg vil gjerne få flere tips om lettvinte matpakkeløsninger.

 • Reply Ragnhild 8. desember 2014

  veldig lyst på 🙂
  Elsker Eltefrie brød og kjappe middager

 • Reply Jorunn 8. desember 2014

  Hei! Oij her kom jeg over en perle av blogg/side på FB, som jeg vil følge, vite mer om

 • Reply Eva 8. desember 2014

  Hei 🙂
  Jeg har nylig kommet over din blogg og har regelrett gått lettere av skaftet med dine oppskrifter. Den siste uken har vi her hjemme laget alt i en gryte spagetti to ganger og 3 forskjellige typer eltefrie brød – helt fantastisk!
  Som yrkesaktiv tobarnsmor, som på toppen av det hele rotet seg bort i en videreutdannelse, er tiden min knapp. Det stopper dog ikke lysten på å servere god mat av den grunn, bare den kan gjøres i en fei eller forberedes en stund på forhånd. Er veldig glad i alt i en kjele oppskrifter og ønsker meg mer av det.

 • Reply Marit 8. desember 2014

  Så kjekt med give away.
  Kjappe og gode middager kunne eg godt tenkt meg meir av,
  Men også ymse bakst. 🙂

 • Reply Solveig 8. desember 2014

  Alltid moro å lese den fine bloggen din, liker veldig godt det rustikke preget og de gedigne, hverdagslige rettene med tvist! Har du noen gode ideer til one-pot-dishes? Jeg lager mat til 50-70 personer hver 3. uke, mest barnefamilier og trenger noen ideer til rimelige og enkle retter som gjerne kan lages i former i ovnen (-har et storkjøkken til rådighet 🙂 ) Vil gjerne vinne boka di!! 🙂

 • Reply Iren 8. desember 2014

  Jeg vil gjerne ha boken. Om jeg fikk velge ville jeg at du skulle skrive om enkle – og gjerne raske – middagsretter for barneforeldre, som også barn (fra 10-11 år) kan lage.

 • Reply Mia 8. desember 2014

  Jag gillar verkligen dina recept och spaghetti i en gryta har räddat flera kvällar. Vill gärna vara med i utlottningen av din kokbok. Hoppas andra advent har varit bra! Hls Mia

 • Reply Anne 8. desember 2014

  Flott blogg med mye spennende mat!
  Jeg ønsker meg enda flere oppskrifter på mat til frokost og sunne lunsjretter man kan ta med i matpakka!

 • Reply Tove 7. desember 2014

  Mye spennende og godt på bloggen din. Gjerne flere fiskeretter.

 • Reply Katrine h 7. desember 2014

  Gjerne mer hverdagsmiddager! Har veldig lyst på boka di. Har blitt en reser på no kneed brødet og lurt det bort til flere!

 • Reply Ragnhild Evang 7. desember 2014

  Jeg er veldig glad i kjeks og muffins med forskjellige godsaker i, så det er bare å fortsette å fylle opp med det. Også trenger familien noen nye salatoppskrifter 😉

 • Reply ane 7. desember 2014

  Synes bloggen er fantastisk. Liker særlig godt måten du lagde tema med indisk og meksikansk over en hel periode. Det var inspirerende og har vært mye brukt. Vil gjerne vite ennå litt mer om hver rett. Hvor lenge holder den seg, egner den seg til frysing, hvis du har rester, hva kan du lage med dem. Du kommer med mange bra tips allerede og jeg vil gjerne ha flere:)

 • Reply Siri-Malen 7. desember 2014

  Er så mye godt her på bloggen! Men jeg ønsker meg mat (både kaker, dessert og middag) med øl i!

 • Reply Bendte Moen 7. desember 2014

  Middagsretter i hverdagen som er gode og næringsrike, og som passer for både voksen og barn.

 • Reply Monica Jensen 7. desember 2014

  Ønsker meg veldig denne fine boka. Kunne du kanskje skrevet noen flere oppskrifter på «grønne middager»?? På grunn av allergi, så hadde de vært fint om de var uten både paprika og soya. 🙂

 • Reply Elise 7. desember 2014

  Jeg elsker bloggen din, oppskriftene og bildene er fantastiske! Jeg hadde elsket å vinne boken din 🙂
  Jeg som student kunne tenke meg mer «budsjett mat», eller enkle tips om hvordan man kan bruke rester osv..

 • Reply Theresa 7. desember 2014

  Mer vegetar-oppskrifter hadde gjort meg glad! 🙂

 • Reply Ann Christin Coucheron-Lygre 7. desember 2014

  Denne ønsker jeg meg!
  Jeg er veldig glad i å lage mat i gryte, det være seg både supper, kjøttretter, brød og annen bakst o.l. Hadde vært utrolig gøy med mer gryteinspirasjon i alle varianter, og gamle retter på nye måter. ☺

 • Reply Randi H-A 7. desember 2014

  POTETER! Poteter i alle slags variasjoner!

 • Reply Nina 7. desember 2014

  Skulle gjerne hatt din bok og vil gjerne se oppskrifter og tips på hva man lage og gi bort som presanger 🙂

 • Reply Mari 7. desember 2014

  Hei!
  Bloggen din er så velassortert og variert at det er vanskelig å skulle «savne» noe, men jeg blir ekstra nysgjerrig og ivirg hvis jeg ser du har blogget om noe eltefritt..blir aldri nok av det! I tillegg har jeg veldig sansen for annen type enkel hverdagsmat, som er ukomplisert og lite jålete.

 • Reply Ingvild 7. desember 2014

  One pot wonders 😉

 • Reply Tone Myrløkken 7. desember 2014

  Denne boka hadde vært super å fått i julegave! 🙂
  Har allerede den forrige, og er superfornøyd!

  Hadde vært kult om du kunne lagt ut middagsretter, der du med enkle justeringer kan gjøre restene om til en deilig lunsj dagen etter.:-)

 • Reply Tina 7. desember 2014

  Jeg blir veldig glad om du deler gode, raske og ikke minst sunne middagsalternativer. I en travel hverdag med to skolebarn er det en fordel med matretter som går kjapt. 🙂

 • Reply Rita Hansen 7. desember 2014

  Ønsker meg den boka kjempemye 🙂 henter så mye inspirasjon fra bloggen din, så det er vanskelig å komme på noe jeg savner.

  Skulle jeg ønske noe, måtte det være frokost/ lunsj «retter», som sunne frokostkjeks og/ eller frokost/lunch muffins eller lignende 🙂

 • Reply Maria Hønemor (Vassbotn) 6. desember 2014

  Mer om sylting og preservering kanskje 🙂 Egentlig er den jo perfekt 🙂

 • Reply Annbjørg 6. desember 2014

  Har nettopp sett Julens kjøtt-terrin i omnen, tok ein pause og ser dette! Awesome, vil gjerne ha eit eksemplar av boka di så kan eg lage masse (meir) snadder.

 • Reply Camilla 6. desember 2014

  Vegatarmat og gryteretter som «lager seg selv» 🙂

 • Reply Anna Braaten 6. desember 2014

  Jeg ønsker meg alltid flere oppskrifter på enkle, gode hverdagsmiddager.

 • Reply Katrine 6. desember 2014

  Liker alt du skriver om. Selv er jeg veldig interessert i desserter. Spesielt de med en vri. Det vil jeg lese mer om.

 • Reply Angeliki DA 6. desember 2014

  Eneste norsk mat blogg jeg leser☺

 • Reply trine 6. desember 2014

  Hei, det første jeg ønsker meg er surdeigsbrød. Min erfaring er at erfaring og tips er viktige for å få til gode og luftige surdeigsbrød. Jeg har lært eltefritt av deg, og kjøper aldri mere brød. Kanskje du skulle legge inn en rett i forhåndsinnstilt ovn variant som kommer ut fersk og ferdig til frokost på en hvilkensomhelst hverdag også. Det gjør jeg ofte. Men altså, surdeig kan jeg ikke.
  Det andre er flere supper. Jeg elsker den der du starter med litt gamle tomater i ovnen. Suppe er undervurdert, lett å lage og veldig godt!
  Det tredje er noe jeg ønsker like mye til deg som til meg. Jeg skulle ønske du ville lage bloggen din på engelsk. Enten i tillegg til norsk eller bare på engelsk. Da kunne jeg spre den til alle mine venner rundt i verden. Du sier du ikke liker skrivingen. Kanskje det er lettere på engelsk for deg? Uansett, du skriver godt og tydelig, og behagelig fritt for private detaljer.
  Lykke til videre. Uansett!

 • Reply Laila Dietzler 6. desember 2014

  Vil gjerne vinne boka di da jeg er veldig glad i å lage all slags mat 😀 Ønsker meg flere oppskrifter på mat midt i uka.

 • Reply Frøydis 6. desember 2014

  Dette er ein ny blogg for meg, kjempefin her var det mye som frister.
  Eg vil gjerne ha middagstips,

  Klem,

 • Reply Toril Rysjedal Bygnes 6. desember 2014

  Ei flott bok, som eg ønskjer meg 🙂

 • Reply Marianne 6. desember 2014

  Hei, jeg ønsker meg boken din! Kunne tenkt meg flere fiskeoppskrifter!

 • Reply Ida 6. desember 2014

  Kunne tenkt meg å lage kraft og veal de jus oh hvordan oppbevare dette (fryser? Hvordan?).

 • Reply Joanna 6. desember 2014

  Jeg ønsker mer brød og kake.

 • Reply Gitte Nymark 5. desember 2014

  Ja, den bok ønsker jeg meg. Jeg er veldig glad i enkel hverdagsmat som står og passer seg selv. Mens jeg hjelper ungerne med lekser. Så ville være supert med lidt mer av den type

 • Reply Ninni Roald 5. desember 2014

  Gjerne god, sunn og rask hverdagsmat til ulike måltider.

 • Reply Monika Taarneby Aaboen (Nomana) 5. desember 2014

  Jeg elsker eltefritt brød oppskriftene dine…kan aldri få nok av de…krysser fingrene og ønsker deg en fortsatt fin adventstid…
  Mvh Monika T Aaboen ([email protected])

 • Reply Linda andresen 5. desember 2014

  Har veldig sans for oppskriftene dine, og særlig no knead

 • Reply Jan Tore Rønningen 5. desember 2014

  Den boka ser perfekt ut til å gi bort til noen gode venner som fortjener den 🙂

 • Reply Astrid 5. desember 2014

  Yes, please I would love to win your book. I make a lot of your recipes and fell in love with your no knead bread. I would like some recipes on heart warming soups, and perhaps tips on how to clarify broths etc. Thank you!

 • Reply Berit Foss-lunde 5. desember 2014

  Hadde vært supert å få en bok i førjuls gave

 • Reply Eirunn Høyer 5. desember 2014

  Jeg vil veldig gjerne lese om mat fra havet – da scampi og hvit fisk

 • Reply May Kristin 5. desember 2014

  Så fint at du vil dele ut noen eksemplarer av boka di! Jeg synes tex-mexoppskriftene dine er superflotte, så gjerne flere av dem 🙂

 • Reply Nina K. L. 5. desember 2014

  Hei
  Finner stadig nye oppskrifter og liker bloggen din. Hadde vært supert å dele boken med ungdommene i huset så de får rutiner på god mat. Fiskemiddager hadde jeg hatt lyst å lese mer om 🙂

 • Reply Nina 5. desember 2014

  Å, det hadde vært så supert! Jeg kunne tenke meg flere middagsoppskrifter uten kjøtt eller fisk. 🙂

 • Reply Karianne 5. desember 2014

  Samboeren min er evig takknemlig for din oppskrift på Refried beans 😀 Det har blitt et fast helgeinnslag her hos oss. Elsket den første boken din, og ønsker meg denne også! En perfekt julegave <3

 • Reply Therese 5. desember 2014

  Enda mer brød, eltefritt og mer av rundstykke varianter for helg og helgekos 🙂

 • Reply Tonje 5. desember 2014

  Jeg vil gjerne lese mer om gode vegetarretter som man kan servere til gjester ved litt fine anledninger. 🙂

 • Reply Lille 5. desember 2014

  Hei! Takk for en flott blogg 🙂 Jeg liker spesielt oppskriftene dine på turmat, mat på farten og frokoster. Ønsker meg enda flere sunne varianter av for eksempel muffins og kjeks. Har laget mange porsjoner med blåbærmuffins!

 • Reply Målfrid 5. desember 2014

  Hei!
  Eg ønsker meg enda fleire middagsoppskrifter.

 • Reply Alette Vereide 5. desember 2014

  Jeg har lenge ønskt meg denne boken!! Jeg håper du deler mer spennende, sunne oppskrifter medførte bilder til. Gjerne brød og middag!

 • Reply Ingvild 5. desember 2014

  hei, Ina. Jeg ønsker meg mer om belgfrukter – bønner og linser. Hva er hva av alt som finnes i hyllene (særlig i innvandrerbutikker), og hvordan bruker man de ulike variantene.

 • Reply Elisabeth Skaarberg 5. desember 2014

  Gøy å lære nye tips, ser jeg har myyyye å lære. artig med nye ideer

 • Reply Marita 5. desember 2014

  Hei. Jeg skulle ønske du kunne skrive mer om hjemmelaget kjøtt boller/ burgere av ulike varianter. Dine kjøtt boller er alltid en hit hjemme 🙂 jeg har boken din, veldig fornøyd. kunne veldig gjerne tenke meg å gi den til en nabo som virkelig fortjener en liten opmerksomhet i hverdagen. Det hadde vært topp å kunne gi henne litt av din matglede 🙂

  Takk for at du inspirerer 🙂

 • Reply Trude Gulliksen 5. desember 2014

  Denne boka står virkelig på ønskelista! Raske, men sunne hverdagsretter er alltid interessant. Men det samme er jo en god 3-retters til helgekosen…. sluker alt av oppskrifter uansett!

 • Reply Hedda 5. desember 2014

  glutenfri bakst og hverdagsmiddager

 • Reply Mari Hoem 4. desember 2014

  Jeg ønsker meg en signert bok! Vil gjerne lese mer om baking – både brød og søt gjærbakst!

 • Reply Siren 4. desember 2014

  Jeg digger bloggen din! Startet med å prøve ut mange av de eltefrie brødene, men nå er det her hos deg jeg henter inspirasjon til både hverdagsmiddager og festmiddager. Har nylig prøvd meg på iskakene også. Mmmmmmm! Supergod mat, og så er det selvsagt veldig hyggelig når jeg får skryt av de jeg serverer maten om at jeg er så flink ;-). Jeg si bare; mer av det samme! Og ja takk til boken 😀

 • Reply Jens 4. desember 2014

  Bra blogg. Fisk og vilt!

 • Reply Gunita 4. desember 2014

  Jeg vil gjerne vinne boka og jeg vil gjerne lese mer om middagsmat. Mat som «lager seg selv» og mat som kan lages dagen før.

 • Reply Susanne 4. desember 2014

  Min favoritt i bloggen din er eltefritt brød! Gjerne flere oppskrifter, takk.

 • Reply Dordi Anne Kindingstad 4. desember 2014

  Gjerne mer av enkle, gode og sunne småretter. Likte juicene av rødbeter og grønnkål. Så delikat presentert. Mer av slikt ! 🙂

 • Reply karoline 4. desember 2014

  Jeg slår et slag for hverdagsmaten. Enkle, smaksrike og sunne hverdagsretter, for det er jo flest hverdager 🙂

 • Reply Mette 4. desember 2014

  Inspirerende! Ønsker flere tips til tapasretter, gjerne til å ta med bort 🙂

 • Reply Lise Moen 4. desember 2014

  Jeg ønsker meg enkle, smakfulle oginspirerende oppskrifter til hverdags – og det kan jeg jo finne mye av i den nye boka di. Hadde vært en fin førjulsgave å vinne den.

 • Reply Daniel 4. desember 2014

  Mer brød! ☺

 • Reply Elin 4. desember 2014

  Hei. Hadde blitt så glad for å få denne boken din, prøver å få av noen kilo så kunne tenkt meg mer som ikke er så «fetene» 😉 Ønsker deg en flott adventstid <3

 • Reply Lillian 4. desember 2014

  Jeg har prøvd mange av oppskriftene dine og er fast leser av bloggen din. Den er blitt enda bedre med nytt design! Jeg ønsker meg flere oppskrifter på kaker og mat til mange, slik som langpannekaker og gryteretter. Og jeg vil veldig gjerne vinne boka di 🙂

 • Reply Nina Eskelund 4. desember 2014

  Hei og takk for fin blogg! Jeg liker spesielt de eltefritt brødene og baker fler ganger i uka. Jeg har litt dilla på porsjonsdesserter for tiden og kunne tenke meg flere tips og oppskrifter på det. Ellers er det alltid spennende med matretter fra andre land. :0)

 • Reply Lise Alvestad 4. desember 2014

  Jeg ønsker meg gjerne flere oppskrifter på sunn lunsj/matpakke, samt gryteretter. Nam! :))

 • Reply Hilde 4. desember 2014

  Bloggen din er ein av mine favoritter. Designet på bloggen din er blitt så fint og oversiktleg. Det er ein grunn i seg sjølv til stadig å vende tilbake til bloggen din. Liker dine eltefrie brød (og bok), så enkelt så godt! Kanskje du kunne eksprimentere litt meir med krydder og urter i brøda? Og kom gjerne med inspirasjon til gode supper som passer til brøda, det blir aldri feil. Det er ofte dei enkle og gode oppskriftene med ikkje så mange ingrediensar ein kjem tilbake til. Takk for inspirerande blogg.

 • Reply Berit Kvalvik 4. desember 2014

  Hei, gjerne fleire oppskrifter med gryterettar, langtidskoking, fleire varianter av eltefrie brød og spennande snacks. Fin blogg som ofte er i bruk

 • Reply Kari Killo 4. desember 2014

  Surdeig av hvete og rug, særlig hvordan man skal lage surdeigsstarten oh hvordan man skal vedlikeholde surdeigen.

 • Reply siw anette støle 4. desember 2014

  bloggen din ewr helt topp,er innom flere dager i uka og har brukt mange av dine oppskrifter. det jeg kunne ønske meg var mere oppskrifter på alt i en for eller gryte som tar alt fra en halv til en en hel time.håper du fortsetter og blogger

 • Reply Tonje 4. desember 2014

  Bloggen din er min favoritt! Enkel hverdagsmat er alltid supert! Jeg har en stor forkjærlighet for å bake både brød og kaker, og hele familien med 4 tenåringer er søtmomser. Peanuttknekken din er så god at den er laget 3 ganger siden første forsøk for en måneds tid siden:) Bak gjerne enda mer! Og lag gjerne mer ukomplisert og smakfull mat også… 🙂

 • Reply Mette 4. desember 2014

  Hei. Jeg ønsker meg også bok. Tusen takk for en utrolig fin blogg. Jeg leser bloggen din hver uke, og jeg er kunne gjerne tenkt meg flere innlegg om sylting og supper. Nå står julechutneyen og koker, og jeg gleder meg til å smake.

 • Reply Wenke Ramsberg 4. desember 2014

  Mye god mat, men gjerne flere gryter og gode brød

 • Reply Heidi 4. desember 2014

  Spennende! Jeg ønsker meg flere oppskrifter på enkel, varm vegetarmat. Prøver å ha en «kjøttfri» dag i uken

 • Reply Dukken Birkeland 4. desember 2014

  Fin blogg med inspirerande oppskrifter. One-pot-wonders kan det aldri bli for mange av!

 • Reply Ingrid Tunheim 4. desember 2014

  Ja takk, jeg ønsker gjerne å vinne boken.

 • Reply FarMah 4. desember 2014

  Jeg ELSKER bloggen din og har prøvd flere av oppskriftene, men som lutfattig student hadde det vært helt herlig med retter under 100-lappen. Både middagsretter og dessert.

 • Reply Indira 4. desember 2014

  Leser jevnlig din blogg, har kjøpt første boka, fint hvis jeg blir heldig å få denne 🙂 Jeg savner litt oppskrifter på sunnere kaker (varianter med stevia, sukrin osv.) Har en mann som har diabetes. Har du prøvd å lage dine kaker med andre søtningsmidler?

 • Reply Ingrid E 4. desember 2014

  Ønser meg veldig oppskrift på flere spiselige gaver 🙂

 • Reply Cathrine 4. desember 2014

  jeg ønsker flere barnevennlige retter/tips til barnefamilier.

 • Reply Else Marie 4. desember 2014

  Kom gjerne med flere oppskrifter som brokkolislaw, for den er supergod!!

 • Reply silje 4. desember 2014

  Hei,
  De fleste av oss er ofte veldig satt i våre vaner, så om vi kunne få mer tips og inspirasjone til andre måter å lage retter på. Det være seg alt fra middagsretter som kjøttkaker, gryter og fisk, til bakverk (slik du har laget så mange spennende varianter av brød). Du er en utrolig inspirerende person, som virkelig har åpnet opp min verden for å eksperimentere med mat! Tusen takk!

 • Reply Wibekke 4. desember 2014

  Har prøvd MANGE av dine oppskrifter, og syntes bloggen er BRA, men leser gjerne mere av dine one-pot-wonders og gryter! Samt enkle hverdags oppskrifter som er raske å lage, men stappfulle av frekke smaker =))

 • Reply Mari Mushom 4. desember 2014

  Jeg synes oppskriftene du legger ut nå er veldig bra, men det hadde vært gøy med flere oppskrifter på spiselige gaver 🙂

 • Reply Gunn 4. desember 2014

  Jakter stadig på den ultimate tapas-rett å ta med på spleiselag…

 • Reply Kirsten 4. desember 2014

  Ja takk jeg vil gjerne lese alle oppskriftene. Jeg vil gjerne at du skriver litt om lette gode, smakfulle middager for 1 eller 2 personer.

 • Reply Christina Lam 4. desember 2014

  Jeg vil gjerne lese mer av enkle matretter med mye smak, og du er helt fantastisk på indiske retter, så det hadde ikke gjort noe å lese mer om det 🙂

 • Reply Ragnhild 4. desember 2014

  Gjerne flere vegetarretter, meatfree monday? 🙂 Og kanskje thaimat?

 • Reply Marita 4. desember 2014

  Hei! Vil gjerne lese mer om smørbrød og mat som en enkel å tilberede og fryse ned! Hilsen marita

 • Reply Gro Bjørgaas 4. desember 2014

  Hei! Jeg vil gjerne ha er eksemplar av boken og jeg ønsker meg enda flere tips innenfor småretter og sunne hverdagsretter med krydder, som ikke tar så lang tid å lage. Ha en fin førjulstid.

 • Reply Britha Helena Vindenes 4. desember 2014

  Eg ynskjer oppskrifter på sunn mat som er rask og enkel å laga.

 • Reply Janicke 4. desember 2014

  🙂

 • Reply Janicke 4. desember 2014

  Vil lese enda mer om middager som kan lages dagen før, og varmes opp. Og gjerne «mat fra hjemmefrysedisken».

 • Reply Bente 4. desember 2014

  Å! Den ønsker jeg meg! Vil gjerne ha flere og oppskrifter om sjømat, og litt om julekaker! Egentlig vanskelig å komme på noe, for jeg syns bloggen din er veldig flott og variert som den er. Håper jeg har flaks 🙂

 • Reply Ally 4. desember 2014

  Så hyggelig initiativ! Jeg har lest bloggen fast i flere år. Elsker artiklene dine om julemarkedene du stod på for noen år siden, og oppskrifter fra din multikulturelle bakgrunn – hadde aldri laget spältze om jeg ikke hadde lest om det her, og er veldig glad i de amerikaniserte oppskriftene dine. Ønsker meg også gjerne innlegg om menyer – f.eks sommerlig treretter, osv, og er absolutt klar for fler varianter av eltefritt brød!

 • Reply Tone 4. desember 2014

  jeg elsker dine eltefrie brød, så mer av det!

 • Reply Liesbeth Staal 4. desember 2014

  Masse spennende oppskrifter! Bare fortsett.

 • Reply Lill-Iren 4. desember 2014

  Jeg ønsker meg denne boka

 • Reply Magnhild 4. desember 2014

  Heisann! Eg kunn eg kunne gjerne tenke meg meire enkle og billige middagsforslag til studenter, eg er studen sjølv, og særleg no i desemeber blir det fort til at eg kjøper ferdigmat fordi eg er så sliten når eg kjem heim på kvelde, og hr så dårlig råd at det rett og slett ikkje bli så mykje god mat. Eg treng litt middagsinnpirasjon 🙂

 • Reply Tonje Hansen 4. desember 2014

  ja, dette var spennende ! Jeg vill veldig gjerne at du lager flere videoer, det er noe jeg syntes er veldig inspirerende. Og jeg håper selfølgelig at du har mulighet til å lage litt allergivennelige oppskrifter men er ikke et must for du er så flink fra før av! I år gir jeg bort 4 eksemplarer av den forje boka de i julegave, håper så inderlig at mottakerne blir like fornøyd som meg! Jeg har ikke kjøpt din nyeste nok enda så håper jeg har flaks nå! Ellers får du ha en fantastisk flott jul med familien!

 • Reply Mariann Hauge 4. desember 2014

  Ja takk, hadde vært stas å vinne den

 • Reply jeanette 4. desember 2014

  Så gøy at du deler ut boka di, den kunne jeg gjerne tenkt meg! Har lest bloggen din i noen år nå, er alltid mye som frister 🙂 liker godt at du legger ut oppskrifter på både søtt og salt, og mat fra ulike deler av verden. Siden bloggen er så variert, sliter jeg med å komme på noe jeg savner. Kanskje du kunne skrevet et innlegg om hva slags kjøkkenutstyr du bruker mest? Er selv på utkikk etter en god foodprosessor, men synes det er vanskelig å velge 🙂 ha en fin dag!
  Hilsen Jeanette

 • Reply Fredrik Rudi 4. desember 2014

  Jeg ønsker mer artikler om krydder i kaker og brød.

 • Reply Katrine Stensland 4. desember 2014

  Surdeigsbrød

 • Reply Sunniva 4. desember 2014

  Denne boka vil jeg ha! Jeg er veldig glad i innleggene om Ellas bakst her på bloggen og vil gjerne ha mer av det i framtiden. Kanskje hun slår til med noe julebakst fram over også?

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »