Fire middagsforslag

fire middagsforslag

Uken er travel nok som den er om ikke du skal begynne å være litt kreativ med middagsplanene dine. De fleste av oss har en del retter som er gjengangere i løpet av ukene men hva med å utvide repertoiret? Her er fire middagsforslag – en kjøtt rett, en fiskerett, en litt eksotisk rett og en rett som lett kan gjøres om til en vegetarrett. Alle rettene lages kjapt og inneholder ingredienser som er lett å få tak i om du ikke har det meste allerede. Perfekt til hverdagen altså!

Finner du en rett du fikk lyst å prøve denne uken? Avbildet ser du:

 

Håper at du inspireres til å prøve noe nytt denne uken!

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »