En ordentlig pytt i panne

pytt i panna

Du visste sikkert at det enkleste er ofte det beste. Men visste du at det også kan være det vakreste? Bare se på denne retten. Enkelt tilberedt på 15 minutter og såååå vakkert. Jeg vet ikke hva bildet gjør for deg, men jeg får bare lyst å lage dette hver dag.

Når jeg lager mat, tenker jeg utseende. Kall med overfladisk, men man spiser også med øynene. Når det går så raskt å lage dette kan du spandere ett par minutter på å skjære grønnsakene pent og jevnt store. Og for all del, slå deg løs med ingredienser, bare husk å tenke på den endelige presentasjonen. Pass på at du får med deg fine farger og pimp it up så mye du vil.

For min pytt i panne (som holder for 2 personer) brukte jeg følgende

  • 4 mandelpoteter, vasket, uskrellt, skjært i terninger
  • 1 rød løk, skjært i like store biter som potetene
  • 1 rød paprika, skjært i like store biter som løken
  • 2 fedd hvitløk, finhakket
  • litt bratwurst jeg hadde til overs fra gårsdagens middag (kan sløyfes)
  • 2 gode håndfull fersk spinat
  • 2-3 speilegg
  • olivenolje til steking, salt og pepper

 

Varm litt olje i en stekepanne og stek potetene til de er neste møre og har fått litt farge. Tilsett pølse om du skal bruke det, og stek videre. Tilsett løk, stek noen minutter til det akkurat begynner å bli litt myk og tilsett paprika.

Vend inn  spinat og smak til med salt og pepper.

Server med speilegg og gjerne lit hot sauce. Jeg elsker å spise det med en god dæsj Sriracha.

IMG_8921

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Translate »