5 gryteretter for uken

gryteretter

Det er alltid kjekt å ha noen gryteretter i middagsrepertoiret sitt. Noen gryteretter lager seg omtrent selv, andre er mer arbeidsintensive men kan gjerne rekke for et par måltider.

Her har jeg funnet 5 forskjellige i håp om du får lyst å prøve deg på (i allefall..) en av de.

 • Salsiccia og grønnnkålgryte er av den enkle typen gryterett. Ikke enkel på smak men enkel i utføring. Ha alt opp i en gryte, sett gryta i ovnen og la stå en god stund. Sånn, det var det hele, retten din er ferdig.

 

 • Enkel indisk curry med kyllinglår er så god at du bare må prøve den! Kyllingen kan gjerne marineres kvelden før, men om ikke du husker det kan det også gjøres en halvtime før. Kyllinglårene stekes i ovnen mens du lager curryen og så settes de to elementene sammen. Server med ris og naan brød!

 

 • Torsk i gryte – finn frem det du har av grønnsaksrester og bruk de til å lage denne sunne smakfulle retten. Bytt gjerne ut torsken med annen fisk om du ønsker.

 

 • Marokkanske kjøttboller i tomatsaus kan være en variasjon på kjøttbolle-middagen. For hvem liker ikke kjøttboller? Her får du en marokkansk vri med litt eksotiske krydder, litt tørket frukt i sausen og gjerne pyntet med noen mandelflak. Server couscous til.

 

 • One pot wonder er den mest populære gryteretten på bloggen og det har en veldig enkel grunn. Akkurat som salsiccia og grønnkålgryten legger du alle ingrediensene i en gryte, setter det i ovnen et par timers tid, drar på skitur, setter deg i sofaen og leser en bok, leker med barna og vips så er middagen ferdig helt av seg selv.

 

Ha en fortreffelig uke alle sammen og husk å prøve noe nytt!!

Kommentarer

 • Reply Ricardo 23. februar 2015

  Jeg har hatt en le creuset ilsafdt form i flere e5r, den er helt super, ogse5 se5 lett e5 vaske! Kjf8pte oss en gryte og grillpanne for et par mnd siden, liker ikke de noe mindre for e5 si det se5nn 😀 Dyrt ja, men verdt hver eneste krone! Fe5r bare lyst pe5 enda mer ne5r jeg ser de fine bildene du har her 😉

  • Reply Ina Johnsen 24. februar 2015

   Hei Ricardo
   Veldig glad i Le Creuset jeg også!!

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »