Pannekaketirsdag!

pannekaker

I dag er det pannekaketirsdag og dermed så skal det spises pannekaker!

Her er 4 pannekakeforslag

  • Eplepannekake eller ‘apple dutch baby’ er en utrolig enkel pannekake å lage. Epler stekes lett i en stekepanne med litt honning og smør. Pannekakerøren helles over de varme eplene og pannekaken stekes videre i ovnen. Server med ett dryss melis, mandelskiver og noen appelsin- og sitronbåter. Passer også utmerket som dessert servert med litt vaniljeis eller pisket kremfløte.

 

  • ‘Vanlige pannekaker’ er dønn enkle å lage. Ha alle ingredienser i en blender og sett den i gang. Pannekakerøren er ferdig og du kan hele direkte fra beholderen = mindre oppvask. Bytt ut noe av hvetemelet med kruskakli for en mer fiberrike pannekaker og server med ricotta og bær for eksempel.

 

 

 

Ønsker dere alle en aldeles utmerket pannekaketirsdag!

Kommentarer

  • Reply Bettine Grønvold 17. februar 2015

    Ojj Ojj, dette så fantastisk godt ut 😀 Mulig det blir pannekaker i dag gitt 😉

    • Reply Ina Johnsen 18. februar 2015

      Mmmm, ja Bettina, det smaker alltid godt med pannekaker 🙂

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »