Ukens oppskrifter

ukens oppskrifter

Søndag igjen og jeg har funnet noen oppskrifter her fra bloggen  for deg som ønsker litt inspirasjon for uken som kommer.

 

  • Kjøttboller på pinne er kanskje ikke det du har tid til å lage i en travel hverdag, men hva med å servere dette på en lørdag eller en søndag istedenfor pizza eller taco? Skal du holde barnebursdag er dette ypperlig festmat. Kan også serveres i en litt mer voksen variant som en liten apperitif.

 

  • Opp-ned potetpai er en tvist på en tarte tatin. Poteter (gjerne rester fra dagen før) stekes litt sprø i baconfett, krydres for så å få ett lokk av butterdeig (innkjøpt). Sett det hele i ovnen og vips så er middagen ferdig om ikke lenge. Server med en frisk grønn salat.

 

  • Tacosuppe passer for hele familien. Den kan lages i små porsjoner (halver oppskriften for 2 personer for eksempel) eller for en hel skokk med folk (gang opp oppskriften så mye du vil). Slå deg løs med tilbehør, avocado, frisk koriander, rømme, hot sauce, nacho chips, osv. eller hold det enkelt – suppen er god som den er også!

 

 

  • Er du ikke glad i ovnen din har du her en oppskrift på en frisk kake som ikke trenger baking. Ostekake med sitron og gelélokk lages nemlig uten ovn og er relativt lett å diske opp. Beregn litt tid, kaken trenger 3-4 timer i kjøleskapet før du legger på gelélokket og et par timer til for at gelélokket stivner. Vel verdt å vente på!!

 

Da håper jeg at du finner noe du får lyst å prøve deg på – ha en superduper uke!

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »