Ny pastamaskin fra Philips

Det har vært hysj, hysj lenge rundt dette prosjektet med Philips, men nå endelig er det offisielt! I forbindelse med at Philips i disse dager lansererer en ny pastamaskin, laget vi en reklamefilm hjemme hos meg tidligere i år!

Med i reklamefilmen er Marna, også kjent som  Komikerfrue, Julie fra Julies Matblogg og Trine fra Klisjehjemmet. Alle tre var invitert hjem til meg på pastamiddag – og selvsagt ble pastamaksinen tatt i bruk. Saus og pasta ble laget, bord ble pyntet, vin ble åpnet ( og drukket) og Julie sto for en deilig dessert, laget i blenderen som var premien i en giveaway her på bloggen for litt siden.

Oppskriften på pastaretten finner du her og ønsker du å lage Julie’s deilige chamagnesorbet til dessert finner du oppskriften her på hennes blogg. Begge er featured i filmen. Og apropos filmen, jeg hører gjerne fra dere i kommentrafeltet hva dere synes om den!

I tillegg til å være med i filminnspillingen så har vi alle fått hver vår pastamaskin for å bruke, teste og bedømme. Og siden alle 4 av oss skriver hver vår blogg så vil du kunne lese 4 forskjellige omtaler av produktet. Genialt, ikke sant? Er du glutenintolerant så vil det lønne seg å følge med på Julie’s blogg for hun kommer til å lage glutenfripasta med maskinen hennes. Og så aner jeg meg at Komikerfrue finner nok på noe festlig med hennes maskin…

Vi kommer også til å gi bort nye pastamaskiner (dere skal slippe å få blogger-brukte maskiner, dessuten vil jeg beholde min…) og Julie og Trine er allerede i gang med en giveaway på deres respektive blogger.

Ta en titt på filmen, les blogginnleggene og så sleng deg med på en giveaway. Det blir også muligheter for å vinne en pastamaskin hos Komikerfrue og her på Mat på Bordet, men det kommer først om litt. I mellomtiden blir det et par innlegg om pastamaskinen, hva jeg synes om den, hvordan jeg bruker den, hva jeg lager med den, osv. osv.

Jeg kan jo røpe at jeg aldri har laget så mye hjemmelagd pasta før og at hele familien elsker det!!

Er du allerede overbevist at du må bare ha en ny pastamaskin så kan du kjøpe den her. Ellers får du bare følge med her på bloggen slik at jeg kan få fortalt deg mer om den!

Philips Restaurang Hemmet

Innlegget er skrevet som ledd i ett oppdrag for Philips – Restaurant hjemmet.

Kommentarer

 • Reply Anne på Moseplassen 28. april 2015

  Veldig morsomt å se hvordan filmen og blogginnleggene ble ut av dette. Interessant maskin! Gleder meg til å se hva mer du tryller ut av den. Jeg lagde faktisk litt hjemmelaget pasta på 90 tallet, men dette så litt enklere ut ja 🙂

 • Reply Annica Været 28. april 2015

  Fin fin reklamefilm Ina, gratulerer:) Elsker fersk pasta!

  • Reply Ina Johnsen 28. april 2015

   Takk Annica, hyggelig at du synes filmen var fin!

 • Reply Shanna 27. april 2015

  Det så ut som at dere koste dere veldig, akkurat slik det skal være med god mat 😀

  • Reply Ina Johnsen 28. april 2015

   hei Shanna
   Ja, det var superhyggelig – selv med filmteam til stede! 🙂

 • Reply Nora 27. april 2015

  Kjempefin film:) Så gøy å se.

  • Reply Ina Johnsen 27. april 2015

   Så hyggelig at du synes det Nora 🙂

 • Reply Sonia CristinaThon Svendberg 27. april 2015

  Så spenende at det er kommet en ny pastamaskin. Jeg lager selv pasta, men har av de håndsveive maskinene.
  Skulle gjerne hatt en slik maskin som dere.
  Filmen var fin.Men skulle gjerne sett klipp av hva maskinen lager av forskjellig type pasta.
  Sonia 🙂

  • Reply Ina Johnsen 27. april 2015

   Hei Sonia
   Jeg har også en manuell pastamaskin som jeg må innrømme at jeg har brukt svært lite.
   Det kommer flere innlegg på bloggen vedr maskinen, og da skal jeg vise og fortelle mer om maskinen 🙂

 • Reply Julie 27. april 2015

  Supergøy å jobbe med deg, Ina!

  • Reply Ina Johnsen 27. april 2015

   I like måte Julie 🙂

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »