Tapas med hvit geitost

Tapas

 

Hvit geitost med forskjellig tilbehør blir raskt stjernen på tapasbordet om du presenterer det på denne måten!

Lek gjerne litt med tilbehøret, her er noen forslag:

  • honningmelon, i kuler
  • godt modna spekeskinke fra Tind
  • tykke skiver av speket pølse fra Tind
  • tynne skiver italiensk salami
  • cherry tomater, delt i to
  • jordbær, delt i to på langs
  • dadler, delt i to på langs
  • fersk fiken, i båter
  • cornichons (små syltede agurker)
  • druer
  • dverg basilikum

Hvit geitost skjæres i ønsket tykkelse og så i to slik at du har to ‘paistykker’. Bruk en cocktailpinne for å feste en eller flere tilbehør på osteskivene. Pynt gjerne med litt grønt, dverg basilikum for eksempel.

Alternativt kan osten serveres med kjeks eller tynne brødskiver og marmelade. Jeg er spesielt glad i rødløkmarmelade (oppskrift for rødløkmarmelade finner du her). Godt rugbrød hører til – skjær den gjerne i samme størrelse og format som osten.

Tapas

Alternativt kan osten også serveres med kjeks eller tynne brødskiver og marmelade.

 

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »