Vi nærmer oss 17.mai og om du har tenkt å servere ett koldtbord eller tapasbord har jeg noen ideer for deg her!
Ost må man ha på koldtbordet og hva med å prøve noen norske? På bildet ser du Kvitlin servert som tapas, innbakt Snøhetta og Snøhetta med karamelliserte jordbær.
Hva med en utrolig deilig pai? Prøv spinatpai pakket inn i deilig sprø filodeig eller en pai med blåmuggost. Begg kan lages på forhånd og varmes opp i ovnen før servering.
Salat med chevre, biff og jordbær gjør seg veldig på koldtbordet – vakkert og godt!
Server laksetartar på potetlatkes – kjempegodt! Server de hver for seg så kan alle lage sine egne.
Mini-pizzaer laget i muffinsform kan lages på forhånd, fryses og varmes opp igjen før servering. Populært blant både store og små!
Også populært blandt barn og voksne er disse kjøttbollespiddene. Lag de på forhånd og varm de opp i ovnen før servering.
Sushi er også alltid populært og en god vegetarsushi kan sikkert overraske mange.
Skal du slå til med en heidundrendes kake på 17.mai kan du finne noen gode forslag ved å følge denne lenken.
Kos deg med 17.mai forberedelser!
Herligheten her var det mye godt!! Den salaten må ihverfall prøves snarest 🙂
Så bra at du fant noe som fristet Jenny 🙂