Rabarbraoppskrifter

Rabarbraoppskrifter

Det er rabarbrasesong og slik at du enkelt skal kunne finne frem til alle rabarbraoppskriftene har jeg samlet de alle her. Håper du finner noe du får lyst å lage!

BAKST

rabarbra oppskrifte

 

Det er mye godt å lage med rabarbra, men jeg har tre konkrete forslag (og oppskrifter) – alle er enkle å lage. En enkel jordbær- og rabarbrakake er basert på en annen oppskrift her på bloggen (enkel kanelkake) der det legges et fyll mellom lag av kakedeig. I dette tilfellet lager vi en rask, enkel kompott av jordbær og rabarbra og har det i kaken.

Rabarbramuffins er alltid populært og egner seg fint til frysing om du ikke vil spise alle på en gang. Og så til slutt en enkel rabarbrakake der rabarbra legges på tverrs i og på toppen av kaken. Veldig godt og flott å se på – du imponerer med denne!

SIRUP OG SYLTETØY

rabarbra-1024x683

 

Rabarbrasirup er superenkelt å lage og du får en deilig velsmakende sirup du kan lage saft av. Fantastisk farge er det også på sirupen! Lag gjerne saftis med sirupene – bland en noe sterkere saft enn det du ville ha drukket, hell i isformer og frys. Du kan også lage mange fine forfriskende drinker med rabarbrasirup!

Rabarbrasyltetøy med vanilje er en uhyre populær oppskrift her på bloggen – ikke rart, rabarbra og vanilje er bare fantastisk godt. Har du litt jordbær i blandingen kan du lage jordbær- og rabarbrasyltetøy også smakt til med litt vanilje.

IS

 

rabarbraoppskrifter

Is kan du selvsagt også lage med rabarbra. Prøv for eksempel rabarbrais med smuldretoppping. Har du ikke ismaskin kan du lage rabarbragranita. 

PS! Har du lyst å dyrke rabarbra foreslår jeg at du leser dette innlegget hos Moseplassen. Anne har mange fine tips på hvordan du lykkes med rabarbradyrkingen og du finner noen bonus oppskrifter også!

 

 

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »