Ukens oppskrifter

pasta med aubergine

Har du lyst å starte uken med en kjøttfrimandag så kan jeg anbefale denne pastaen med aubergine. Godt, mettende og raskt og lage – what’s not to like….

Salat med biffOm du ikke har funnet frem grillen allerede er det på tide nå! Grill et godt stykke kjøtt, la den hvile mens du tilbereder resten av salaten og lage en deilig biffsalat med chevre og jordbær. Kombinasjonen av bær – kjøtt – ost – salat er bare strålende!

grillet ørret med salsaOg nå som du har funnet frem grillen kan du grille litt fisk også – ørret for eksempel, servert med grønnsakssalsa. Server litt ris ved siden av og du har en deilig, sunn middag.

kyllingkjøttbollerKyllingkjøttboller og en enkel stirfry – et godt måltid for hele familien!

Pizza med spinatpestoLag en rask spinatpesto, smør den på pizzaen og strø noen cherry tomater og mozzarella på toppen så har du fredagspizzaen klar!

NachosNachos på lørdag – ja takk – med tilbehør!

curry med kjøttdeig og spinatEn supperenkel curry med kjøttdeig av storfe eller lam og spinat servert med litt ris er supert på slutten av uken.

Karamellis uten iskremmaskinOg hvorfor ikke lage litt hjemmelagd karamellis som du kan kose deg med gjennom uken. Denne lages til og med uten iskremmaskin – ingen unnskyldninger altså!

Håper du fant litt matinspirasjon – ha en strålende uke – spis godt!

 

 

 

 

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »