Ella er i gang igjen og denne gangen er det cookies med litt av hvert opp i – sjokolade, marshmallows og frokostblanding. Det høres kanskje litt rart ut med det første, men forestill deg at frokostblandingen gjør jobben nøtter hadde gjort. De gir nemlig litt crunch. Ella brukte Fitness – det er hennes favoritt-frokostblanding, det kan hende at andre frokostblandinger vil gi andre resultater (og smak) men kjør på med din favoritt. Det blir helt sikkert godt!
du trenger for ca. 20 cookies
- 200g myk smør
- 100g brun sukker
- 100g sukker
- 1 ts vaniljesukker
- 2 egg
- 350 g hvetemel
- 1/2 ts bakepulver
- 30 g cornflakes eller annen frokostblanding
- 30 g mini marshmallows
- 200 g grovhakket sjokolade
ovn temp 180 C
Rør smør, sukker og vaniljesukker lett og luftig – dette tar gjerne litt tid. Rør inn egg, ett om gang.
Bland hvetemel og bakepulver sammen. Ha det hvetemelblandingen i smørblandingen og rør det inn. Rør inn frokostblanding, marshmallows og sjokoladebiter.
Bruk to skjeer, eller en iskremskje, for å lage fine deigkuler som du plasserer med litt mellomrom på et bakebrett dekket med bakepapir. Trykk deigkulene lett ned med fingrene.
Sett bakeplaten i forvarmet ovn og stek i 10-15 minutter til cookiesene er gyldne. La de avkjøle på rist.
Kan oppbevares i tett kakeboks om de ikke spises med det samme.