ukens oppskrifter

 

Er du klar for en fargerik uke? Her kommer oppskrifter for uken som bugner av fargerikt mat! Prøv en eller flere retter – alt er godt! nudelsalat

Hva med å lage nudelsalat med reker og annet godt? Utgangspunktet er asiatiske nudler (som du finner oppskrift på her) som da pimpes med reker, avokado, gulrøtter, frisk koriander og annet godt jeg hadde for hånd. Gjør gjerne dine egne variasjoner – kanskje du bare vil legge til grønnsaker og lage en vegetarversjon. Eller kanskje du vil bruke kylling. Eller kanskje du har noe rester fra gårsdagens grillet kjøtt. Fisk er også godt til – rå laks for eksempel …

Tex mex kyllingspyd i tortillas

Har du sett at kyllinglårfilet er å få kjøpt i butikkene? Løp og kjøp sier jeg bare – det er det beste kjøttstykket for grilling og passer fantastisk godt til tex-mex kyllingspyd for eksempel.

fisketacos

Ha litt fisk på grillen, varm opp noen tortillalefser og du har straks noen deilige fisketacos klar for servering.

pulled pork

Å lage pulled pork er enklere enn du tror. Den største utfordingen kan kanskje være å finne et passende kjøttstykke (jeg bruker svinebog fra Prima Jæren som jeg fant på Meny – spør om de ikke har den). Kjøttet stekes lenge på lav temperatur på grillen eller i ovnen (jeg foretrekker ovnen av praktiske årsaker) og kan enten serveres straks den er ferdig eller varmes opp dagen etter for eksempel. Perfekt mat hvis du har lyst å forberede det meste på forhånd. Som tilbehør kan du lage kålsalat og gode brioche rundstykker. 

pizza i panne

Lyst å gjøre en vri på fredagspizzaen? Lag pizza i panne!

smørbrød med avokado

Er du glad i avokado på brød men trenger litt inspirasjon? Her har du 6 måter du kan ‘pimpe’ din avokado sandwich.

Bulgogi

Har du ikke prøvd bulgoggi enda så kan jeg bare anbefale at du gjør det. Sett ut alt på bordet og la alle forsyne seg – det er gøy det!

IMG_9987

Kjøleskapsgrøt med jordbær har vært den store hit’en her på bloggen. Jeg blander havregryn med vaniljeyoghurt kvelden før for så å servere det pent på glass med banan, jordbær og en dryss av grovhakkede pistasjnøtter.

Håper du fant noe som fristet – ha en strålende uke!

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »