UKENS OPPSKRIFTER

Da var vi altså plutselig i august! Ukens oppskrifter preges fortsatt av sol (liksom eller reelt…) og sommer, det er fortsatt lenge til høst heldigvis…

ENKEL TOMAT- OG SQUASHSUPPEHar du lyst på en kjøttfri dag denne uken, eller er det plutselig kaldt og regnvært (igjen…) så kan jeg anbefale denne enkle tomat- og squashsuppen.  Har du noe eltefritt brød eller rundstykker på lur i frysen er det fint å ta det frem og tine – hjemmebakt brød smaker alltid godt til suppe.

pulled chicken

Forrige søndag forslo jeg at du skulle prøve deg på pulled pork – det anbefaler jeg fortsatt at du gjør om du ikke har gjort det enda. Men noe som er like godt og tar mye mindre tid er pulled chicken. Prøv det og!

 Pasta med brokkolipesto og tomaterEn enkel pastarett er kjekt å ty til og denne pastaen med brokkolipesto (ja, pesto laget med brokkoli…) og tomater leverer på all mulige måter.

lakseburgerMinst ett måltid med fisk bør vi få til å løpet av uken! Om ikke du har laget fiskeburger før fra scratch så anbefaler jeg at du gjør det straks – her finner du oppskriften på disse deilige lakseburgere med fransk vri. Lag de så fine eller grove som du vil, og lag ekstra slik at du kan legge noen i frysen. Det er så kjekt å ha de på lur!

kylllingspyd

Jeg satser på at du ikke har ryddet bort grillen riktig enda og foreslår at du lager disse asiatiske kyllingspydene.  De smaker veldig godt til asiatiske nudler….

pizza med squash og parmaskinkePizza med squash og parmaskinke er bedøvende godt altså. Sett de ut om det er mulig og nyt med et glass hvitvin for eksempel.

Clafoutis med aprikoserSom du sikkert har fått med deg, har jeg fått litt dilla på clafoutis! Denne er med aprikoser men den kan lages med stort alle typer frukt og bær. Er du glad i moreller kan du lage denne for eksempel. Følg med på bloggen, det er fare for flere clafoutis varianter.

Da er det bare å ønske dere en fabelaktig uke – jeg blogger videre! Husk å følge meg på snapchat da – for noen dager viste jeg hvor enkelt det er å lage pizza på grillen! Legg meg til for å få med deg tips og triks og litt av min hverdag –  jeg heter matpaabordet der og!

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »