UKENS OPPSKRIFTER

 

Det har vært sommer her i Oslo og jeg går neste uke i møte uten å ville vite hva værutsikten er – jeg bare satser på at solen fortsetter å skinne. Men, uavhengig av vær, så har jeg igjen plukket noen oppskrifter på bloggen som jeg synes du kunne prøve om du ikke allerede har gjort det. Håper du finner noe som frister!
blomkålpai

Blomkål er på sitt beste nå (jeg fikk kjøpt lilla blomkål på Bondens Marked og skal lage noe spennende med den i løpet av uken) og blomkålpai passer derfor utmerket som en måltid denne uken. Deigen kan lages og forstekes kvelden før. Vil du være supereffektiv kan du også riste blomkålen. Serveres gjerne med en grønn salat til.

spaghetti bolognese

En rask spaghetti bolognese er helt supert på en hverdag. Fra start til servering tar dette ikke mer enn 30 minutter å tilberede. Perfekt!

torsk

Torsk med spinatpesto og potetmos er en fin måte å servere fisk på en hverdag. Dessuten er det kjempegodt! Har du ikke lys å lage potetmos kan du selvsagt tilberede de på annen måte…

kyllingsalat

Er vi så heldige og får litt knallvær neste uke vil det kanskje kunne passe med en salat til middag. Prøv denne kyllingsalaten for eksempel. Den metter og er veldig god i matpakka dagen etter.

asiatisk biffsalat

Jeg kan anbefale enda en god salat til middag om du ønsker å holde det litt lett denne uken – asiatisk biffsalat med kål!

gratinerte nachos i langpanne

Gratinerte nachos i langpanne gjør alltid stor suksess her hjemme!

helstekt kylling

I helgen eller en dag der du har litt mer tid å forberede middagen på passer det bra med helstekt kylling og poteter i form. En grønn salat med en god vinaigrette er alt som skal til for en strålende (med enkel å lage) middag.

clafoutis med sommerbær

Skal du bake noe denne uken anbefaler jeg clafoutis med sommerbær! Superenkelt å lage og vanvittig godt!

eltefrie havrerundstykker

Og hvorfor ikke bake noen havrerundstykker denne uken? Eltefrie såklart…

Ha en strålende uke – spis godt!

legg igjen en kommentar

Din epost adresse vil ikke publiseres. Info merket med * må fylles inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.

Translate »